Blog

Vad Magyarország - A vizek birodalma

Természetvédelem 2024.04.20 | 12:24 1374 Megtekintés  0 Hozzászólás 

<<RENDELÉS
Több különböző módon is miénk lehet a film. Aki online szeretné megnézni az már itt a weboldalunkon e cikk keretein belül megteheti. Akciós áron kapható a Zöldboltban (online is), a Budapesti Állatkert ajándékboltjában (online is), és Gemencen a kisvasút állomásán (itt oda kell menni…). Utánnyomás ezután nem lesz.



 Az online megtekintés mellett az alkotók hivatalosan is elérhetővé tették az nCore fájlmegosztón. Aki nem felhasználója az oldalnak azoknak is nyújt lehetőséget a letöltésre, két módon is:

- Küldjön email a teamrakaca@teamrakaca.hu címre s elküldjük a torrent fájlt. (Ajánlott)
- Küldjön emailt a webmaster@ncore.cc -nek és kérjen egy meghívót a Vad Magyarországra hivatkozva.


Adott még lehetőség a letöltésre, s talán ez az eddigieknél is egyszerűbb. Most lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan lehet a filmet eredeti minőségben a YouTube-ról letölteni. Egy online converter segít ebben. A www.clipconverter.cc oldalon az film youtube linkjét bemásolva, majd a felbontás megadása után már tölthetjük is a filmet.
 



Amint sikerült a megadott módok valamelyikén letölteni a filmet máris kiírhatjuk s a gyűjteménybe is tehetjük. Sokan adnak a külsőre, így hogy ne egy fehér cetli szerepeljen a borító fóliája alatt letölthetővé tettük itt a film DVD borítóját. A kép kattintva le is töltheti. 

LETÖLTÉS LETÖLTÉS LETÖLTÉS LETÖLTÉS LETÖLTÉS

Reméljük sikerült kellő megoldást nyújtani a film letöltéséhez. Köszönjük az alkotóknak a közzétételt, a munkát. Aki még nem ismeri a filmet, a készítés körülményeit oldalunkon olvashat róla ezen a LINK-en. Kívánunk jó szórakozást a filmhez!