Adó 1%

Rakaca-tó Horgász Egyesület
18405974-1-05
ADÓ 1% Felajánlás 

Tisztelt adózó sporttársak, barátaink! Kérjük nem hagyják elveszni adójuk 1%, ajánlják fel adóbevallásuk leadásakor az összeget horgász egyesületünk fejlődése érdekében! 

A egyesület vezetősége határozatban döntött az adó 1% forintok fő felhasználási területeiről.

A három fő finanszírozási terület:

1. A horgász utánpótlás biztosítása, a gyermekek és ifjú korúak toborzása, a horgászsport és a sporthorgászat megismertetése. Nyári horgász-szakkörök finanszírozása, természeti és vízi életet bemutató rajzpályázatok, horgászversenyek meghirdetése a gyermekek között!

2. Az egyesület alapszabályában meghatározott céljai között sorolt a tagság érsekkvédelme. Mivel egyesületünk a Rakaca-tó horgászainak érdekeit védi, így az Ők vízparti időtöltésének kényelmesebbé tétele is feladatunk. Ezért a befolyt összegekből illemhelyeket létesítünk, közlekedő utakat újítunk fel, és óvunk meg, valamint megszüntetjük a partot az invazív és túlnépesedő vegetációktól.

3.A tagság, mint közösség ápolása, a tagok között jó kapcsolat megteremtése, fenntartása, a közösségi élet feltételeinek megteremtése! Az egyesület tagságának és vezetésének jó kommunikációja. Hírlevelek, sms szoláltatás, tájékoztató kiadványok létrehozása!

Támogatását  az itt felsorolt ügyek alapos és gondos elvégzésével hálájuk meg!