Hírek

TUBERTINI TERMÉKBEMUTATÓK ERDEI ATTILÁVAL

Erdei Attila mesterhorgász, több hazai és nemzetközi bajnoki cím mellett világbajnok feeder botos horgász. Mai napig aktív élversenyző, kereskedő és horgászcikk gyártó is. Emellett a Tertini-Maros Mix Team tagjaként segítséget nyújt a horgászoknak a termékek megismerésében. Abban is hogyan használják azokat.
2015.04.02 | 10:08 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

MEGTEKINTHETŐ A MAROS MIX 2015. ÉVI KATALÓGUSA

A gyártók újdonságairól első ízben a katalógusokból szerezhetünk információkat! Egy valamit magára is adó gyártó ennek figyelmet szentel. A Maros Mix hazánk egyik legrégebbi csali gyártója s a legeket még sorolhatni lehetne. Igazán impozáns, igényesen tervezett katalógus a 2015. évi. Címlapon a 2014-ben egyéni világbajnoki aranyérmet nyert Walter-Barna Diána. Szinte minden horgász technika eszköz és csali igényét kielégítik saját és importált, itthon forgalmazott termékeik. A fojtatásban szemezgessen az online kiadás oldalai között.
2015.02.11 | 19:53 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Vízközti feederezés rövid előkével!

AJÁNLÓ - Vízközti feederezés rövid előkével!

Egy jó ötlet, egy meglátás, halad a megvalósítás felé. Szerepe van benne a lustaságnak, a véletlennek, de egy elméletben elgondolt valami, még a gyakorlatban csúnyán megcsúfolhat minket. Mi a megoldás? Horgászni, tapasztalni, tökéletesíteni, majd amikor a helyzet úgy kívánja elővenni, hasznosítani. $CUT$ Ezeket az apró trükköket másoktól is elleshetjük, de saját magunk is kísérletezgethetünk. Ugyan nem török fejlesztői, vagy feltalálói babérokra, de megérett két végszerelékbeli módozat a nyilvánosságra. Az egyikről szól ma a fáma.
2014.09.17 | 09:33 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

I. NEVIS Bojlis Távdobó Verseny, 2014. 02. 22., Harsány

"A hosszú téli hónapokat megszakítván sok szeretettel meghívunk minden olyan kalandvágyó horgásztársat, aki szeretne részt venni, illetve megmérettetni magát egy hazánkban ez idáig egyedülálló rendezvényen. Rendszeresen tapasztaltuk vendégeink körében, hogy egymással versenyezve próbálgatják önmaguk és felszerelésük határait feszegetni a dobott távolságok tekintetében." 
2014.01.09 | 12:33 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

Maros Mix 2013! Megjelent a katalógus!

Megjelent!
2013.03.15 | 18:55 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - A Pecavilág májusi tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin májusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.04.30 | 10:06 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 3.rész - Földek

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra
2012.02.19 | 11:28 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 2.rész

Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra 
2012.02.19 | 11:18 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

 Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében.
2012.02.15 | 10:19 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt. Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!
2012.01.30 | 12:16 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
1 2 »