Hírek

RATOHE - Évadzáró Horgászkupa - Klinkó Imre Emlékverseny

RATOHE - Évadzáró Horgászkupa - Klinkó Imre Emlékverseny

A Rakaca-tó Horgász Egyesület éves programtervének eleget téve, a sporthorgászat és a versenysport hagyományának ápolása érdekében, 2017. október 8-án vasárnap,  egyesületi évadzáró kupaversenyt szervez! A versenyre csak egyesületi tagok jelentkezhetnek, kivétel a versenyzői kategóriába nevező versenyzők! A versennyel tragikus hirtelenséggel elhunyt évtizedes tagtársunkra, Klinkó Imrére emlékezünk!
A versenyt az egyesület elnöksége az alábbiak szerint hirdeti meg:
2017.09.28 | 12:05 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely
Tonna felett fogtak a Rakaca-tavi pontyhorgászok!

Tonna felett fogtak a Rakaca-tavi pontyhorgászok!

Június 10-i hétévégén került megrendezésre a BE-KA Pontyfogó Kupa a Pródi Horgásztavon! A versenyre sok neves pontyhorgász csapat mellett a Rakaca-tó kiváló pontyhorgászaiból álló Bravo Monster Carp Team is részt vett! A versenyre alaposan felkészültek, így csapatuk nem hétköznapi eredményt ért el!  
2017.06.13 | 13:30 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely
RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

A Rakaca-tó Horgász Egyesület éves munkatervét követve, a versenysport és a közösségi élet fenntartása érdekében Évadnyitó Horgászkupát rendez, amelyre szeretettel várj tagságát! A verseny 2017.április 29-én, szombaton kerül megrendezésre! A versenyzők nevezésüket az egyesületi irodában adhatják le, a nevezési díj rendezésével egyetemben! nevezni 2017.április 28. 18:00 óráig lehet! A helyszínen nevezés nem áll módunkban elfogadni! $CUT$
2017.04.23 | 12:44 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

II. TEAM RAKACA FEEDER KUPA BESZÁMOLÓ

2016-ban első ízben kerül megszervezésre a partner tagegyesületek versenyeinek bekapcsolódásával megyei feeder bajnokság! A Rakaca-Tó HE, a Tiszalúci SHE és a Hoórvölgye HE vállalta, hogy feeder kupákat szerveznek, amelyeken az egyéni eredményeken kívül, a versenyzők elért eredményeiktől függően pontokat kapnak, amelyeket továbbvihetnek! A pontozási rendszer szerint a három forduló után, összesítésben a  legkevesebb pontot elért versenyző tudhatja a magáénak a megyei feeder bajnoka címet! A bajnokság az első fordulóval a Team Rakaca - Ratohe Feeder Kupával vette kezdetét június 25-én! Egyesületünk és mozgalmunk ismét mérföldkőhöz ért, immár a megyei versenysportba is sikerrel vettünk egy feladatot!  Köszönjük az áldozatkész munkát az egyesület vezetőinek, a Team Rakaca Mozgalom aktivistáinak!
2016.07.11 | 08:02 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

52. MEGYEI HORGÁSZ EGYÉNI ÉS CSAPATBAJNOKSÁG - RIPORT A BRONZÉRMES CSAPAT EGYIK TAGJÁVAL PAPP TAMÁSSAL

2015-ben 52. alkalommal ültek össze borsod megye úszós szakágának képviselői. A versenyt az Árpád-hegyi horgásztóra szervezték idén a versenybizottság tagjai. Itt nem csak az egyesületek által kiállított versenycsapatok mérhették össze tudásukat, hanem a csapatok tagjai egyéniben is megmérettek. Portálunknak a csapatverseny egyik dobogósát sikerült felkérnie egy rövid beszámoló megtartására. A bronzérmes csapat fiatal, de annál tehetségesebb tagja Papp Tamás válaszolt kérdéseinkre. A versenyzést kevésbé követőknek elárulom, hogy ezeken a versenyeken az úszós technikák engedélyezettek, a spicc-rakós-match - és bolognai botoké a főszerep. 
2015.10.27 | 10:31 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

V. FEEDER OB - ERDEI ATTILA 3x MAGYAR BAJNOK!

Ötödik alkalommal, 69 versenyzővel kezdődött meg a feeder versenyszakág országos bajnoksága a Maty-éri evezőspálya partján. Pontyok, hőség, izgalmak, várt és váratlan eredmények, győztesek és válogatott keret. Szóljon most ezen írás a verseny szakaszairól és a legjobbakról! 
2015.08.30 | 17:58 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

I. BAZ MEGYEI FEEDER CSAPAT - ÉS EGYÉNI BANOKSÁG, LÁZBÉRCI-VT. - KIÍRÁS

Kiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei feeder csapatbajnokság, mely egyben az egyéni bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló 2. számú csapatba!
2015.08.18 | 16:37 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

SAJÓGALGÓCI HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

A Sajógalgóci Horgásztó és a Team Rakaca közös szervezésében 2015. május 09-én kerül megszervezésre a Sajógalgóci Horgászkupa. A verseny egyéni, nyílt nevezésű, színvonaláról a remek halállomány, a kulturált parkosított vízpart és csapatunk maximalista hozzáállása gondoskodik! A verseny részletei és a díjazás a cikket tovább olvasva látható! A szervezők szeretettel várnak minden horgásztársat! 
2015.03.25 | 11:38 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely

I. Team Rakaca Feeder Kupa Versenykiírás

Első alkalommal hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szövetségének támogatásával a Rakaca-Tó Horgász egyesület és a Team Rakaca szervezésében az I. Team Rakaca Feeder Kupa, egyéni nyílt nevezésű feederbotos verseny. A versenyszabályzat alapja az országos feeder versenyszabályzat melyen némi módosítást végeztek a szervezők. 
2014.04.14 | 11:02 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely