Hírek

52. MEGYEI HORGÁSZ EGYÉNI ÉS CSAPATBAJNOKSÁG - RIPORT A BRONZÉRMES CSAPAT EGYIK TAGJÁVAL PAPP TAMÁSSAL

2015-ben 52. alkalommal ültek össze borsod megye úszós szakágának képviselői. A versenyt az Árpád-hegyi horgásztóra szervezték idén a versenybizottság tagjai. Itt nem csak az egyesületek által kiállított versenycsapatok mérhették össze tudásukat, hanem a csapatok tagjai egyéniben is megmérettek. Portálunknak a csapatverseny egyik dobogósát sikerült felkérnie egy rövid beszámoló megtartására. A bronzérmes csapat fiatal, de annál tehetségesebb tagja Papp Tamás válaszolt kérdéseinkre. A versenyzést kevésbé követőknek elárulom, hogy ezeken a versenyeken az úszós technikák engedélyezettek, a spicc-rakós-match - és bolognai botoké a főszerep. 
2015.10.27 | 10:31 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

V. FEEDER OB - ERDEI ATTILA 3x MAGYAR BAJNOK!

Ötödik alkalommal, 69 versenyzővel kezdődött meg a feeder versenyszakág országos bajnoksága a Maty-éri evezőspálya partján. Pontyok, hőség, izgalmak, várt és váratlan eredmények, győztesek és válogatott keret. Szóljon most ezen írás a verseny szakaszairól és a legjobbakról! 
2015.08.30 | 17:58 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

I. BAZ MEGYEI FEEDER CSAPAT - ÉS EGYÉNI BANOKSÁG, LÁZBÉRCI-VT. - KIÍRÁS

Kiírásra került a Horgász Egyesületek BAZ megyei szövetsége által a 2015. évi megyei feeder csapatbajnokság, mely egyben az egyéni bajnokság is. A kiírásban szereplő alapvető információkat írásunkra kattintva megtekintheti. A Rakaca-Tó Horgász Egyesület várja a tagok jelentkezését az egyesület színeiben induló 2. számú csapatba!
2015.08.18 | 16:37 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

SAJÓGALGÓCI HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

A Sajógalgóci Horgásztó és a Team Rakaca közös szervezésében 2015. május 09-én kerül megszervezésre a Sajógalgóci Horgászkupa. A verseny egyéni, nyílt nevezésű, színvonaláról a remek halállomány, a kulturált parkosított vízpart és csapatunk maximalista hozzáállása gondoskodik! A verseny részletei és a díjazás a cikket tovább olvasva látható! A szervezők szeretettel várnak minden horgásztársat! 
2015.03.25 | 11:38 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

I. Team Rakaca Feeder Kupa Versenykiírás

Első alkalommal hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre a Horgász Egyesületek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szövetségének támogatásával a Rakaca-Tó Horgász egyesület és a Team Rakaca szervezésében az I. Team Rakaca Feeder Kupa, egyéni nyílt nevezésű feederbotos verseny. A versenyszabályzat alapja az országos feeder versenyszabályzat melyen némi módosítást végeztek a szervezők. 
2014.04.14 | 11:02 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
« 1 2