Hírek

SAJÓGALGÓCI HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

Horgászverseny 2015.03.25  11:38 1788 Megtekintés

Nevezés:

A verseny nyílt nevezésű, bárki nevezhet, aki rendelkezik érvényes állami jeggyel, illetve a nevezési díjat megfizeti amely 3000 Ft. A maximum nevezési számot 20 főben korlátoztuk. A nevezési díj tartalmazza a bőséges vendéglátást , kupákat és a kiosztásra kerülő díjakat.

A nevezési díjak 100 %-ban visszaosztásra kerülnek vendéglátás és díjak formájában!

Nevezés módjai:

Nevezni lehet Földesi Szabolcs tógazdánál személyesen a Sajógalgóci horgásztón., illetve e-mailben a verseny@teamrakaca.hu címen, vagy telefonon a 06 70 622 36 84 telefonszámon.

Nevezési határidő:

2015. május 6.  A nevezés csak a nevezési díj befizetése után érvényes.  

A nevezési díjat megfizetni személyesen a tógazdánál Földesi Szabolcsnál a Sajógalgóci horgásztón, vagy átutalással. Amennyiben átutalással történik a nevezési díj befizetése úgy a közlemény rovatba tüntessék fel „Sajógalgóci horgászkupa”.

FONTOS! Ha a nevező a nevezési határidő végéig mondja vissza jelentkezését, akkor a nevezési díj 100 %-ban visszafizetésre kerül. Amennyiben a nevezési határidő után mondja vissza nevezési szándékát,úgy a szervező bizottságnak nem áll módjában a nevezési díjat visszafizetni. Kérjük megértésüket s a határidők betartását! Köszönjük!

Díjazás:

Díjazzuk az első I-III. helyezettet értékes kupával és ajándéktárggyal, a  IV-V. helyezett ajándéktárgy és oklevél, illetve a legnagyobb hal kifogója illetve a legeredményesebb női horgász különdíjat kap a verseny során.      

Versenyszabályok:

A versenyen egy darab horoggal szerelt horgászbot engedélyezett, a módszer nincs meghatározva.

A versenybe minden hal beleszámít, a kifogott nemes halak azonnal mérlegelésre kerülnek. A mérlegelésig amíg a szektorbírók nem érkeznek meg addig nagy méretű sűrű szövésű (min. 2 m hosszú) haltartóba vagy nagy méretű pontyzsákban kell tárolni a halakat.

A pontymatrac használata a verseny során kötelező! Amennyiben nem rendelkezik a nevező pontymatraccal ,úgy korlátozott számban tud biztosítani a horgásztó.

Etetési limit nincs, de törekedjünk ésszerű határokon belül maradni!

Etetni kézzel vagy csúzlival,  illetve etetőkosárral szabad.

A verseny alatt aki sportszerűtlen magatartás tanúsít (folyamatosan keresztbe dobál másik versenyzőnek, hangoskodik , a hallal szemben nem megfelelő bánásmódot tanúsít) azt a versenybíróság kizárhatja a versenyből!      

Sorsolás:
A sorsolás úgy fog lezajlani, hogy először mindenki azt a számot húzza, ahányadikként húzza majd a helyét. A sorszámhúzás sorrendje pedig a névsor alapján A-Z-ig fog menni. Gyakorlatban ez úgy történik, hogy Alma Pista húz először, kihúzza a 20-ast, tehát Ő húz horgászhelyet utoljára.

Versenybíróság:
Főbíró: Földesi Szabolcs tógazda
Mérlegelésért felelős versenybírók: Pálinkás Róbert, Vaskó Gergely

A verseny menete:

06.00 Gyülekező, regisztráció

06.30 Megnyitó, horgászhelyek kisorsolása

06.50 Horgászhelyek elfoglalása

07.30 Etetés (I. dudaszó)

07.40 A verseny kezdete (II. dudaszó)

13.00 A verseny vége (III. dudaszó)

14.00 Mérlegelés, majd eredményhirdetés illetve ebéd.

 

További információ a tóról a http://www.sajogalgocito.hu/ címen érhető el.


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu