Hírek

Új hellyel bővült a napijegy árusítók sora!

Új hellyel bővült a napijegy árusítók sora!

2017.07.15  15:54 1943 Megtekintés
A közeli horgászok és a turisták mutatkozó igénye miatt döntött úgy a Lekvárium üzemeltetője, hogy tesz egy lépést a horgászok érdekében és forgalmazási jogot kér a Rakaca-tavi jegyekre! 
Az üzlet Szalonnát található, a Kossuth úton, majdnem az Árpád kori templommal szemben!  Minden nap nyitva tart, elérhetőek a 24 órás 3 napos és 7 napos jegyek! Akik nyitvatartási időn kívül szeretnének jegyhez jutni, gondolunk itt a későn érkezőkre vagy a nagyon korán kelőkre, azok vásárolják meg előre jegyeiket! Sajnos sok horgász magánéletet nem becsülve csenget dudál és kiabál vagy az egyesületi iroda előtt, vagy az egyéb magánlakásokon történő forgalmazóknál! Az egyesület nagyon szigorúan lép fel ezen horgászok ellen! Etikátlan viselkedésért a tagság felfüggesztését is indítványozhatja az egyesület fegyelmi bizottsága, a forgalmazó bejelentésére! 

A szövetség és az egyesület folyamatosan igyekszik bővíteni a jegyárusítók sorát! Hiány mutatkozik Edelényben és Jósvafő körzetében! Türelmet kérünk!  A Szárhegyi Lekváriumnak a horgászok nevében is köszönjük, hogy segíti a jegyek elérhetőségét!

Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu