Hírek

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

 Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében.
2012.02.15 | 10:19 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt. Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!
2012.01.30 | 12:16 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin februári számának képes tartalom jegyzékét.A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.01.25 | 20:04 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

Január közepe van. Csak a legelszántabbak horgászokkal találkozhatunk ilyenkor a vízparton. Erdei Attila a Tubertini-Maros Mix csapat tagja közéjük tartozik. A mai napon egy esti keszegezésre hívott a Szegedet kettészelő Tisza folyó belvárosi szakaszára, a belvárosi híd mellé.
Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! 
2012.01.23 | 12:36 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

Megjenet a Maros Mix 2012 évi katalógusa!

Ambrus Tibor és Barna Szilárd, hazánk horgász kiválóságai több mint húsz évvel ezelőtt kezdték el gyártani és forgalmazni a Maros Mix etetőanyagokat.A kitartó munka meghozta gyümölcsét hiszen nincs olyan horgász az országban, aki ne ismerné a Maros Mix nevet. A Maros Mix csapat versenyzõi eddig 25 világ- és Európa bajnoki érmet szereztek. Továbbá 2005-ben nemcsak csapattársaikat, hanem a magyar ifjúsági és a harmadik helyezett nõi válogatott csapatot is támogatni és segíteni tudta.
2012.01.20 | 19:31 Szerkesztő: vaskogergely
Vad Magyarország - A Vizek Birodalma

Vad Magyarország - A Vizek Birodalma

A Vad Magyarország évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm Magyarországról. A film történetének központjában egy réti sas család áll. Láthatjuk, ahogy felnevelik fiókáikat, akik aztán bebarangolják az egész országot. Mellettük egy vidra és egy harcsa egy évét is végigkövethetjük a filmben, de feltűnik sok más állat is, mint például a sakál vagy a fekete gólya. A drámai események, mint például az árvíz vagy a szárazság mellett a stábnak sikerült több, korábban még senki által le nem filmezett természeti jelenséget és állati viselkedést megörökítenie.
2012.01.06 | 21:13 ÍRÁSOK Szerkesztő: vaskogergely

A Rakaca víztározó turisztikai fejlesztése

A Rakaca-víztározó Borsod-Abaúj-Zemplén megye északi, aprófalvas térségében, a magyar-szlovák határ közelében fekszik, Miskolctól 45 km-re, Szalonna, Martonyi és Meszes települések közigazgatási határain belül található.A tó 3 km hosszú és átlagosan 3 méter mély, közel 200 hektár felszínű, 5 millió köbméteres és a Rakaca-patak vizének duzzasztásával hozták létre 1958-63 között.
2012.01.06 | 16:36 HÍREK Szerkesztő: vaskogergely

ORSZÁGOS HALVÉDŐ KÖZHASZNÚ EGYESÜLET

Magyarország élővizei pusztulnak, a halállomány drámaian gyérült az utóbbi évtizedekben. A halgazdálkodás mai rendszere nem működik, az orvhalászat problémáját sem az állam, sem a vízkezelők nem képesek kezelni. A hallopások miatt az állam évente sokmilliárdos kárt szenved. 
2011.12.15 | 11:02 HÍREK Szerkesztő: vaskoerik
« 1 2 ... 8 9 10