Hírek

AKTUÁLIS IDŐKÉP - Hízik a tározó jege!

AKTUÁLIS IDŐKÉP - Hízik a tározó jege!

 Idén - a tavalyi évvel ellentétben- hamar beköszöntött a tél. Hóesés, fagyok, ködös és rövid nappalok. A tározó december elejéig még meghorgászható volt, ám mostanra a jégtakaró fedi. A jég vastagságáról folyamatosan fogunk jelentést adni.

 
2012.12.27 | 13:34 RAKACA-TÓ Szerkesztő: vaskogergely

Rakaca-Tó HE Rendkívüli Taggyűlés 2012.12.16.

Rendkívüli Közgyűlést hívott össze 2012. december 16-án, a Rakaca-Tó Horgász Egyesület. A gyűlésnek fontos napirendi pontja volt: gazdasági felelős megválasztása. Az alacsony részvevői szám ellenére a szavazás lezajlott. 
2012.12.27 | 11:52 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

B.A.Z. megyei verseny kiírás, Csorba-tó, 2012.06.03.

 A Horgász Egyesületek B.A.Z megyei szövetsége a 49. megyei egyéni horgászbajnokságát két fordulóban rendezi meg, 2012. június 3. (vasárnap) Miskolcon a Csorba tavon.
2012.05.16 | 18:42 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - A Pecavilág májusi tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin májusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.04.30 | 10:06 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

Rakaca Víztározó - A mederkotrás még várat magára

 A Borsod online egyik olvasója kérdést intézett az internetes magazin szerkesztőinek, mégpedig a tározó vízszintjével kapcsolatosan. A magazin több illetékes személy és hatóság megkeresésével próbált eleget tenni és megválaszolni a felmerült kérdéseket. A válasz nyugtató is meg nem is. De minden kiderül a cikkből, amelyet a Borsod Online (www.boon.hu) jelenített meg ma reggel. 
2012.03.21 | 08:56 RAKACA-TÓ Szerkesztő: vaskogergely
AKTUÁLIS IDŐKÉP - Jégolvadás, alacsony vízszint

AKTUÁLIS IDŐKÉP - Jégolvadás, alacsony vízszint

 Pár hete még vastag jég borította a tározót, a horgászok nagy bánatára. A pecás ilyenkor már a frissen kiváltott engedélyét szorongatva várja mikor ülhet le végre a "partra", veheti elő a télen többször átvizsgált fényesre "csiszolt" botjait. Nos, amikor ezen sorokat írom már jócskán túl vagyunk március idusán, a napok egyre melegebbek, így a jégpáncél is egyre egyre engedte a márciusi szélnek, hogy hullámokkal bosszantsa a szabad vízfelszínt. Nézzük hát az elmúlt heteken készült fotókat,amit külön köszönünk Pál Imre horgásztársnak.
2012.03.17 | 22:20 RAKACA-TÓ Szerkesztő: vaskogergely
BEMUTATJUK A TÓPART VENDÉGHÁZAT

BEMUTATJUK A TÓPART VENDÉGHÁZAT

A fiatalok többsége szeret kempingezni, nem is csoda, hiszen a legszebb élmények egyike. Ahogy halad az idő és az ember korosodik a természetet szeretete megmarad, de a kényelem is fontosabbá válik. Jó pár éve nyújt kiváló szállás lehetőséget a Tópart Vendégház a Rakaca Víztározó partján. A vendégház és udvara 1ha területen fekszik e. Rendezett füvesített, elkerített parkjában helyett kapott játszótér, parkoló, kerti pihenőhely, tűzrakó hely. De nem csak a tópartra érkezőket várják szeretettel a tulajdonosok. Lehetőség rendezvények lebonyolítására, így osztálytalálkozók, családi ünnepségek, szakmai rendezvények helyszíne lehet. A vendégház 30 főnek tud szállás biztosítani.
2012.02.28 | 13:45 ÍRÁSOK Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 3.rész - Földek

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra
2012.02.19 | 11:28 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 2.rész

Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra 
2012.02.19 | 11:18 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

 Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében.
2012.02.15 | 10:19 AJÁNLÓ Szerkesztő: vaskogergely
« 1 2 ... 9 10 11 12 »