Hírek

RAKACA-TÓ HE - RATOHE- 2016 KÖZGYŰLÉS MEGHÍVÓ

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendes évi közgyűlésre hívja össze tagságát, melyre minden tagtárs részvételére számít! A közgyűlés fő napirendi pontjait e kiírás is tartalmazza! 

 

 

2016.02.24 | 18:32 Egyesületi Hírek Szerkesztő: joker01

RAKACA-TÓ HORGÁSZREND ÉS JEGYÁRAK 2016

2016 a változás éve lesz a horgász társadalom számára. Számos horgászvíz kezelője változik meg, megszűnik a kereskedelmi halászat., hogy csak a legfontosabbakat említsük. A Rakaca-víztározó horgászainak életében is sok változást fog hozni ez az év. Az új horgászrendtől a kiegészítő jegyektől egy jobb irányba való fejlődést remélnek minden tekintetben  döntéshozók. Weboldalunkon is frissítésre kerülnek a jegyárak és felkerült az új horgászrend. 
2016.02.03 | 11:52 HÍREK Szerkesztő: vaskogergely
A JÉGEN TARTÓZKODÁS SZABÁLYAI

A JÉGEN TARTÓZKODÁS SZABÁLYAI

Nemrég átléptük az új esztendő küszöbét, s eddig nem panaszkodhattunk a téli időjárásra…..eddig. Az elmúlt napokban elérkezett az igazi tél, kemény fagyokat, erős szelet ,havazást ígérnek az időjósok. Nem a legszebb időszaka ez a horgász sportnak. Persze akik a folyóvizek elszánt vallatói, talán ebben a pillanatban is a nagyobb folyásink partján tartózkodnak.Tavaink jege napról napra hízik, a lékhorgászat ideje érkezik el hamarosan, vagy már itt van? A jégen tartózkodásnak szabályai vannak, ezek következnek most! 
2016.01.03 | 16:00 RAKACA-TÓ Szerkesztő: vaskogergely
HAMAROSAN KÁRTYA VÁLTHATJA FEL JELENLEGI HORGÁSZ OKMÁNYAINKAT

HAMAROSAN KÁRTYA VÁLTHATJA FEL JELENLEGI HORGÁSZ OKMÁNYAINKAT

Egységes állami horgászati okmányt adnak ki jövőre az eddigi horgászjegyek helyett, és az ígéretek szerint felgyorsítják az ügyintézést. A Magyar Országos Horgász Szövetség (továbbiakban: MOHOSZ) kártyaalapú horgászengedélyek kiadását tervezi. A fogási naplót pedig mobilos applikációval lehet majd kitölteni. 
2015.12.29 | 18:20 HÍREK Szerkesztő: vaskogergely

VÍZTÉRKÓDVÁLTOZÁSOK! VÁLTOZIK A RAKACA-VÍZTÁROZÓ ÉS RAKACA-PATAK VÍZTÉRKÓDJA

 2016-tól új víztérkódok kerülnek bevezetésre. A régiek helyett, az új kódokat cikkünkből megtudhatják.
2015.12.29 | 18:04 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

BESZÁMOLÓ A RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSRŐL - RAKACA-TÓ HE

2015.december 5-én szombaton tartotta meg rendkívüli közgyűlését a Rakaca-Tó Horgász Egyesület tagsága. A rendkívüliségét az új alapszabály megismerése és elfogadása adta első sorban. Emellett a víztározó horgászrendjében történő változások bejelentése is megtörtént,mely horgászrend tervezetre reagálhatott az érintett tagság. A gyűlés a szokásosnál jóval hosszabbra nyúlt, hiszen végre érdemben lett megszólítva a horgásztársadalom, s mindenki megoszthatta gondolatait! Írásunkat a közgyűlés jegyzőkönyve alapján készítettük el.
2015.12.14 | 10:41 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

PONTYTELEPÍTÉS A RAKACA-VÍZTÁROZÓBA! TELJES MAJD RÉSZLEGES TILALOM DÁTUMAI

2015.november 23-án betelepítésre kerül az a 75 mázsa 3 nyaras ponty, amely az éves halgazdálkodási előírásban foglaltak - közölte weboldalán a borsod megyei horgász szövetség. A telepítés napjától teljes majd részleges horgászati tilalom lép életbe a víztározó partján.
2015.11.14 | 19:33 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉS - RAKACA-TÓ HE 2015.12.05.

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület vezetősége rendkívüli közgyűlést tart, melyen minden szavazati joggal rendelkező horgásztársát meghívja! A közgyűlés összehívásának legfőbb oka, hogy Polgári Törvénykönyvnek is megfelelő módosított egyesületi alapszabályt ismertetés után elfogadja a tagság! Az egyéb napirendi pontokat a továbbiakban olvashatja!
2015.11.11 | 11:23 Egyesületi Hírek Szerkesztő: joker01

RATOHE KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS PARTRENDEZÉSI NAP 2015 - FILMES BESZÁMOLÓ

A Rakaca-Tó Horgász Egyesület második éve szervez újfent környezetvédelmi napot! 2015. október 24. már nem csak a parton hagyott szemét összeszedése és ezzel a vízi környezetünk védelme volt a cél, hanem maga a vízpart rendbetétele is. Ezt is az elején kezdték el. A vezetőség a partrekonstrukciót a horgász köznyelv által ismert "egyenes" nevű partszakaszra hirdette ki idén. Hogyan sikerült a célokat megvalósítani, s hogyan nézett ki a nap végére a part, összefoglalónkból kiderül! 

2015.11.05 | 10:15 Egyesületi Hírek Szerkesztő: vaskogergely

52. MEGYEI HORGÁSZ EGYÉNI ÉS CSAPATBAJNOKSÁG - RIPORT A BRONZÉRMES CSAPAT EGYIK TAGJÁVAL PAPP TAMÁSSAL

2015-ben 52. alkalommal ültek össze borsod megye úszós szakágának képviselői. A versenyt az Árpád-hegyi horgásztóra szervezték idén a versenybizottság tagjai. Itt nem csak az egyesületek által kiállított versenycsapatok mérhették össze tudásukat, hanem a csapatok tagjai egyéniben is megmérettek. Portálunknak a csapatverseny egyik dobogósát sikerült felkérnie egy rövid beszámoló megtartására. A bronzérmes csapat fiatal, de annál tehetségesebb tagja Papp Tamás válaszolt kérdéseinkre. A versenyzést kevésbé követőknek elárulom, hogy ezeken a versenyeken az úszós technikák engedélyezettek, a spicc-rakós-match - és bolognai botoké a főszerep. 
2015.10.27 | 10:31 VERSENYSPORT Szerkesztő: vaskogergely
« 1 2 3 4 ... 9 10 »