Hírek

RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

Horgászverseny 2017.04.23  12:44 1140 Megtekintés


A Rakaca-tó Horgász Egyesület éves programtervének eleget téve, a sporthorgászat és a versenysport hagyományának ápolása érdekében, 2017. április 29-én szombaton,  egyesületi évadnyitó kupaversenyt szervez! A versenyre csak egyesületi tagok jelentkezhetnek, kivétel az U18  korkategóriának megfelelő utánpótlás horgászok!
A versenyen 2017-től 4 díjazási kategória kerül bevezetésre:

  • utánpótlás kategória (18. életévét még be nem töltő versenyzők)
  • felnőtt kategória (18. életévüket betöltött, de 55. életévnél fiatalabb versenyzők, koedukált, férfiak és hölgyek egyaránt)
  • veterán kategória (55. életévüket betöltött versenyzők, koedukált, férfiak és hölgyek egyaránt )
  • versenyző kategória (18. életévüket betöltött versenyzők, koedukált, férfiak és hölgyek egyaránt)
A díjazások a kategóriák szerint kerülnek meghatározásra, minden kategória 1-3 helyezettje kupát és tárgynyereményt kap! A RATOHE Vándorkupáért a Felnőtt kategória versenyzői indulhatnak, az évadnyitó és évadzáró versenyen elért helyezési számok összege alapján kerül kiosztásra! 


Helyszín, dátum


Helyszín: Rakaca-víztároló gátja
DÁTUM: 2017.04.29. szombat
Gyülekező: ÉRV III. gátőrház udvara
Nevezési Határidő: 2017.04.28. 18:00

 

Nevezési Díjak 

Utánpótlás  (18 év alatt) 1 bot 1 horog INGYENES

Felnőtt Férfi

2 bot 3 horog/bot

1500 Ft


Hölgyek, horgászfeleségek 2 bot 3 horog/bot 1000 Ft

Veterán (55 életév <)

2 bot 3 horog/bot

1000 Ft


Aktív versenyző* 1 bot 1 horog Nevezési díj korkategóriák szerint!

 

*Aktív Versenyző


Az egyesületi versenyeken való részvételi létszám egyre nő, az egyesületi tagság mellett több versenyző is szívesen vesz részt, ugyanis csak ekkor van lehetőség a gáton való horgászatra! Azért hogy kiegyenlítettebb legyen a verseny, a haladó és versenyhorgászok számára külön kategóriát hoztunk létre! A divízióba várunk minden olyan horgászt aki évente több versenyen vesz részt, azokat akik a verseny alatt szeretnének versenyszabályok szerint ismerkedni a pályával és azokat akik úgy érzik készek egy komolyabb megmérettetésre! 

Nevezési módok


Az egyesület versenyeire nevezni személyesen az irodában, telefonon, vagy email-ban lehet. Nevezni és nevezési díjat befizetni a verseny napját megelőző 3. napig lehet. A díjak kategóriánként, 1-3 helyezési számokig,  kupák és tárgynyeremények. A szezon versenyein együttesen legjobban szereplő egyesületi tag birtokolhatja egy évig a RATOHE Vándorkupát A vándorkupáért csak az egyesület tagjai,  a FELNŐTT kategória részvevői  versenyezhetnek!

VERSENYSZABÁLYZAT


Bármely fogható halfaj mérlegelhető! * 6 kg vagy afeletti kifogott halat azonnal mérlegelünk, majd visszaengedünk! * Minden szabályos végszerelék engedélyezett! * A halakat mérlegelésig minimum 3m-es haltartó szákban kell életben tartani! * Elpusztult példány nem számítható be a mérlegbe! * Gyermek horgász részvételének esetén egy fő felnőtt (szülő) kötelező jelenléte a feltétel! * Etetni csak csúzlival és etetőkosárral engedélyezett! * Mindenki csak a saját szektorában horgászhat! * A verseny kezdetét és végét dudaszó jelzi! * Csali és etetőanyag limit nincs!* Mindenki csak a saját rajthelyén horgászhat, oda kísérő, segítő nem léphet be! * A nemes halakat soron kívül mérlegeljük és azonnal visszahelyezzük! * A verseny végén a kifogott halakat kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe! *  A szabályokat be nem tartó versenyzőt a bíró kizárhatja!***


07:00 - 07:30 GYÜLEKEZŐ Regisztráció
07:30 - 08:00 Megnyitó-Sorsolás
08:00 Rajthelyek elfoglalása, felkészülés
09:00 Verseny kezdete [1.dudaszó]
13:55 Verseny vége 5 perc múlva [2.dudaszó]
14:00 Verseny lefújása [3.dudaszó 3x egymás utáni]
14:05 Mérlegelés
14:40 EBÉD
15:00 Eredményhirdetés

Az egyesületi versenyre nevezők a sorsoláskor megkapott étkezési jegy ellenében kaphatnak csak ebédet! Plusz ebédjegy vásárolható (500 Ft)! Kísérőket, nem versenyző családtagokat barátokat az egyesület csak ebédjegy ellenében szolgál ki! Ez az elmúlt 2 évben tapasztalt visszaélések és megkérdőjelezhető magatartás miatt került ez újra bevezetésre!

TÉRKÉP


 

 

Kérdés, észrevétel kapcsán keressék egyesületünket a megadott elérhetőségek egyikén!
AZ EGYESÜLET NEVÉBEN SIKERES FELKÉSZÜLÉST ÉS EREDMÉNYES VERSENYZÉST KÍVÁNUNK!


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu