Fogási Napló Leadás


Fogási Naplók Leadása 2021Határideje: 2021.02.28.
Helyei: Rakaca-Tó Horgász Egyesület horgász iroda, 3754 Szalonna Petőfi utca 104. 
             Racer Horgász Szaküzlet Miskolc, Csabavezér utca 43.
Postán: Rakaca-Tó Horgász Egyesület tagsági iroda, 3754 Szalonna Petőfi utca 104 - a feladást kérjük tértivevénnyel tegyék 

A napló leadása és az egyesületi ügyintézők általi rögzítése a 2021.évi állami jegy váltásának feltétele. 

Kötelező:
x a fogások összesítése a napló V. számú Éves fogásösszesítő táblázatában
x a napló III. számú naptárában a horgászattal töltött napok számát összeadni és beírni a naptár végébe!
x a naplót az előírásoknak megfelelően vezetni

Útmutató a helyes kitöltéshez és összesítéshez

1. A Fogási napló 6-7.oldalán lévő III. számú Éves Horgásznaptárban a horgászattal töltött napok számát összeadni és a naptár végén beírni! Ha nem töltött egyetlen egy napot sem a vízparton, akkor is kérjük a "0" -t rögzíteni, ezzel a adatrögzítők munkáját is segíti!2. Az év közben kifogott és megtartott halat az év végi összesítés során a napló 38-39. oldalán található éves fogásösszesítő táblázatban az adott vízterület nevét és víztérkódját feltüntetjük, majd az adott vízterületen fogott és megtartott halak összesített súlyát kilogrammban és a darabszám korlátozással védett halfajokat összesítve darabra is kéretik beírni.

Fogási Napló Leadás


3. A 42-43. oldalon, a fogási napló alján található összesen rovat, ahol az egész évi halfogásunkat összesítve beírjuk. Amennyiben több vízterületen eredményes horgászat volt, az összes vízterület kifogott és megtartott halait összesítve kilogrammban a lap aljára beírjuk és végeztünk is a fogási napló éves összesítésével.Akik nem teljesítik a kötelezőket, azok akik a fogási naplót hibásan kitöltve, nem összesítve adják le,  2021-ben csak a pótdíjjal terhelve 6300 Ft-ért válthat állami horgászjegyet.
Akkor is összesíteni kell a naplót, ha nem horgászott egy napot sem, vagy nem fogott egy halat sem, akkor is a 0-t be kell írni a megadott helyekre!