Fogási Napló Leadás


Fogási Naplók Leadása 2024Határideje: 2024.02.28.
Helyei: 
Szalonna Egyesületi Iroda gyűjtőláda

Kazincbarcika Gebu Horgászbolt 
Miskolc Racer Horgász Szaküzlet

Postán: 
Rakaca-Tó Horgász Egyesület tagsági iroda
Postacím: 3754 Szalonna Petőfi utca 104.

A napló leadása és az egyesületi ügyintézők általi rögzítése a 2024.évi állami jegy váltásának feltétele. 

Kötelező:
x a fogások összesítése a napló V. számú Éves fogásösszesítő táblázatában
x a napló III. számú naptárában a horgászattal töltött napok számát összeadni és beírni a naptár végébe!
x a naplót az előírásoknak megfelelően vezetni

Útmutató a helyes kitöltéshez és összesítéshez

1. A Fogási napló 6-7.oldalán lévő III. számú Éves Horgásznaptárban a horgászattal töltött napok számát összeadni és a naptár végén beírni! Ha nem töltött egyetlen egy napot sem a vízparton, akkor is kérjük a "0" -t rögzíteni, ezzel a adatrögzítők munkáját is segíti!
2. Az év közben kifogott és megtartott halat az év végi összesítés során a napló 38-39. oldalán található éves fogásösszesítő táblázatban az adott vízterület nevét és víztérkódját feltüntetjük, majd az adott vízterületen fogott és megtartott halak összesített súlyát kilogrammban és a darabszám korlátozással védett halfajokat összesítve darabra is kéretik beírni.


3. A 42-43. oldalon, a fogási napló alján található összesen rovat, ahol az egész évi halfogásunkat összesítve beírjuk. Amennyiben több vízterületen eredményes horgászat volt, az összes vízterület kifogott és megtartott halait összesítve kilogrammban a lap aljára beírjuk és végeztünk is a fogási napló éves összesítésével.Akik nem teljesítik a kötelezőket, azok akik a fogási naplót hibásan kitöltve, nem összesítve adják le,  2024-ben 5000 Ft pótdíjjal terhelve NEM 14.000 Ft-ért válthat állami horgászjegyet, hanem 19.000 Ft-ért! 
Akkor is összesíteni kell a naplót, ha nem horgászott egy napot sem, vagy nem fogott egy halat sem, akkor is a 0-t be kell írni a megadott helyekre! HA ELHAGYTA A FOGÁSI NAPLÓT AZT IS JELEZZE, MERT EKKOR IS SZÜKSÉGES ADMINISZTRATÍV FELADATUNK VAN, S EZ FELTÉTELE ANNAK, HOGY 2024-BEN JEGYET ÁLLAMI JEGYET VÁLTHASSON