Hírek

HORGÁSZKÁRTYA PÓTLÁSA

HORGÁSZKÁRTYA PÓTLÁSA

Általános 2022.06.25  09:23 3262 Megtekintés
Sajnos megeshet hogy megrongálódik vagy egyszerűen elveszlik a horgászkártya vagy megváltoztak adataink és emiatt szeretnénk módosítást kérni. A pótlás menete egyszerű, erről osztunk meg most informácikat.

A kártya pótlását személyesen kell kezdeményezni valamely HORINFO ügyfészolgálaton, ez lehet egyesületi iroda vagy horgászbolt vagy megyei szövetség irodája. 
Ekkor az ügyintéző egy a pótlási igénybejelentő lapot töltet ki és irat alá. Ezt az ügyintéző ezután tovább küldi a Horinfo munkatársainak, akik a horgász Horinfo profiljában ezután aktiválják azt a felületet, amit a horgász a www.horgaszjegy.hu oldalon belépve látni fog. Ezen a felületen tudja online bankkártyával kifzetni az új kártyát. 

 


A bejelentő nyilatkozatot letöltheti innen: Elveszett kártya igénybejelentő.pdf

 
Az újragyártás ingyenes, ha adataink szeretnénk módosítani, ehhez az ügyintézés során a módosított adatainkat tartalmazó igazolványunkat és a módosításra váró jelenlegi kártyát is be kell mutatnunk. Ha elveszett, megprongálódott a kártya, abban az esetben az újragyártás költsége 2.200 ft. 

Az igény leadása után tehát nem sokkal be kell lépnünk a www.horgaszjegy.hu oldalon. A belépéshez információt az alábbi cikkünkben találtok: 
https://www.ratohe.hu/hirek/horgaszjegy_valtas_kerdesek_es_valaszok/2021-08-01-260

A rendszerben történő kifizetés után pár hét elteltével postán fog érkezni a kártya, ezért fontos, hogy mindig aktualizálva, karban legyenek tartva adataink a rendszerben.
Kérdés esetén ugyancsak emailban keressetek bennünket: info@ratohe.hu

Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu