Hírek

« 1 2 ... 15 16 17 18 »
AKTUÁLIS IDŐKÉP - Jégolvadás, alacsony vízszint

AKTUÁLIS IDŐKÉP - Jégolvadás, alacsony vízszint

 Pár hete még vastag jég borította a tározót, a horgászok nagy bánatára. A pecás ilyenkor már a frissen kiváltott engedélyét szorongatva várja mikor ülhet le végre a "partra", veheti elő a télen többször átvizsgált fényesre "csiszolt" botjait. Nos, amikor ezen sorokat írom már jócskán túl vagyunk március idusán, a napok egyre melegebbek, így a jégpáncél is egyre egyre engedte a márciusi szélnek, hogy hullámokkal bosszantsa a szabad vízfelszínt. Nézzük hát az elmúlt heteken készült fotókat,amit külön köszönünk Pál Imre horgásztársnak.
2012.03.17 | 22:20 Rakaca-tó Szerkesztő: vaskogergely
BEMUTATJUK A TÓPART VENDÉGHÁZAT

BEMUTATJUK A TÓPART VENDÉGHÁZAT

A fiatalok többsége szeret kempingezni, nem is csoda, hiszen a legszebb élmények egyike. Ahogy halad az idő és az ember korosodik a természetet szeretete megmarad, de a kényelem is fontosabbá válik. Jó pár éve nyújt kiváló szállás lehetőséget a Tópart Vendégház a Rakaca Víztározó partján. A vendégház és udvara 1ha területen fekszik e. Rendezett füvesített, elkerített parkjában helyett kapott játszótér, parkoló, kerti pihenőhely, tűzrakó hely. De nem csak a tópartra érkezőket várják szeretettel a tulajdonosok. Lehetőség rendezvények lebonyolítására, így osztálytalálkozók, családi ünnepségek, szakmai rendezvények helyszíne lehet. A vendégház 30 főnek tud szállás biztosítani.
2012.02.28 | 13:45 Beszámolók Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 3.rész - Földek

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra
2012.02.19 | 11:28 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 2.rész

Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra 
2012.02.19 | 11:18 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

 Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében.
2012.02.15 | 10:19 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt. Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!
2012.01.30 | 12:16 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin februári számának képes tartalom jegyzékét.A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.01.25 | 20:04 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

Január közepe van. Csak a legelszántabbak horgászokkal találkozhatunk ilyenkor a vízparton. Erdei Attila a Tubertini-Maros Mix csapat tagja közéjük tartozik. A mai napon egy esti keszegezésre hívott a Szegedet kettészelő Tisza folyó belvárosi szakaszára, a belvárosi híd mellé.
Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! 
2012.01.23 | 12:36 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

Megjenet a Maros Mix 2012 évi katalógusa!

Ambrus Tibor és Barna Szilárd, hazánk horgász kiválóságai több mint húsz évvel ezelőtt kezdték el gyártani és forgalmazni a Maros Mix etetőanyagokat.A kitartó munka meghozta gyümölcsét hiszen nincs olyan horgász az országban, aki ne ismerné a Maros Mix nevet. A Maros Mix csapat versenyzõi eddig 25 világ- és Európa bajnoki érmet szereztek. Továbbá 2005-ben nemcsak csapattársaikat, hanem a magyar ifjúsági és a harmadik helyezett nõi válogatott csapatot is támogatni és segíteni tudta.
2012.01.20 | 19:31 Szerkesztő: vaskogergely
Vad Magyarország - A Vizek Birodalma

Vad Magyarország - A Vizek Birodalma

A Vad Magyarország évtizedek óta az első nagyszabású egész estés természetfilm Magyarországról. A film történetének központjában egy réti sas család áll. Láthatjuk, ahogy felnevelik fiókáikat, akik aztán bebarangolják az egész országot. Mellettük egy vidra és egy harcsa egy évét is végigkövethetjük a filmben, de feltűnik sok más állat is, mint például a sakál vagy a fekete gólya. A drámai események, mint például az árvíz vagy a szárazság mellett a stábnak sikerült több, korábban még senki által le nem filmezett természeti jelenséget és állati viselkedést megörökítenie.
2012.01.06 | 21:13 Beszámolók Szerkesztő: vaskogergely