Gyakran Ismételt Kérdések

2015.12.03  10:53 Vaskó Gergely
A Rakaca Víztározó Borsod Abaúj Zemplén megye északi részén Miskolctól körülbelül 50 km-re található, Szalonna községtől alig 1 km-re. 
2015.12.03  10:55 Vaskó Gergely

Autóval Miskolcról indulva a következő útvonalon:

Miskolc --> Sajószentpéter --> Edelény --> Szendrőlád --> Szendrő --> Szalonna ( beérve a községbe az első kereszteződésnél jobbra) --> Rakaca Víztározó zárógát.

Autóbusszal:

Miskolc autóállomásról a 10 -es állásról indulnak járatok Bódvaszilas, Debréte, Jósvafő célállomással. A Debrétei járattal átszállás nélkül utazhatunk a tározó gátjánál lévő buszmegállóig, vagy közlekedhetünk tovább, mivel a tározó közvetlen partvonala mellett húzódik végig a főút, amelyen 3-4 buszmegálló található.

Vonattal:

Miskolc Tiszai pályaudvarról a Miskolc - Tornanádaska vonalon közlekedő járatra felszálva Szalonna állomásig közlekedve, onnan autóbusszal lehet eljutni a tározóhoz. Visszaútnál a község vonatállomásán nincs lehetőség jegyváltásra, ezért érdemes oda-vissza jegyet váltani, vagy a visszaútnál a kalauztó kérni. 

 

ÚTVONALTERV MISKOLCTÓL!


 

ÚTVONALTERV KASSÁTÓL


 

2015.12.03  10:56 Vaskó Gergely

Horgászjegyet helyi szinten egyesületünk irodájában tud váltani! Ügyfélfogadási idő minden héten szerda és péntek alkalmával, 10:00-18:00 óráig lehetséges!

Ezen kívül minden nap vásárolható napijegy a Szalonna Rákóczi úton található Vegyesboltban! 

2017.10.12  09:11 vaskogergely
Horgászjegyet a hivatalos jegyforgalmazóknál tud váltani akkor, amikor éppen a forgalmazó nyitva tart! Ez változhat attól függően, hogy az árusítás egy kisboltban, egyesületi irodában, vagy más létesítményben történik! 
Forgalmazók listája itt elérhető: http://www.ratohe.hu/jegyforgalmazok