Szállások

Rakaca-tó és övezetének szállásajánlatai! Adatok és linkek tesztelve és frissítve 2019.03.03.


Mészkő Vendégház - Meszes

A tározó melletti romantikus történelmi kis falucska Meszes, mely tisztasága és rendezettsége, természetközelisége és nyugalmas légköre ideális a pihenésre vágyóknak! A festői Rakaca-tó partja autóval vagy gyalogosan 1-2 perc alatt elérhető! A Mészkő Vendégház ideális családoknak, kiránduló társaságoknak, a vendégház igényes kialakítása és szolgáltatásai ellenére rendkívül kedvező árakon elérhető!

Tündérvölgy Vendégház

Négy napraforgós minősítésű, a Rakacai-tó déli oldalán, festői környezetben, közvetlenül a tóparton helyezkedik el.Három épület áll a vendégek rendelkezésére, ahol 26 fő részére tudunk szállást biztosítani. Vendégeink kikapcsolódását, pihenését szolgálják a zárt udvaron található 12x6m-es vízforgatós medence, szauna, jacuzzi, horgászoknak saját stég, nagy méretű, fedett főzőhely bográcsozóval, grillezővel, kemencével, különböző sporteszközök, gyerekeknek hinta, forgó, homokozó. Alkalmas baráti és családi rendezvények tartására.

Várhegy Vendégház

Nyugodt, csendes környezetben, távol a város zajától, a Cserehát közepén töltsön el néhány napot. Vendégházunkban minden igényt kielégítő konyhát, szobákat talál. Az udvaron úszómedence várja a fürödni vágyókat, de a tó is csak néhány méterre található. Rendezett kert, bográcsozó hely, a horgászoknak stég, csónak és kenu áll rendelkezésére. Garantáljuk, hogy elégedett lesz és visszatér hozzánk máskor is! Gyerekbarát környezet, zárt udvar.

Erdőszéli Vendégház - Martonyi

A vendégház eredeti építészeti jellegének visszaállítása mellett, korszerű körülményeket biztosít a csendes, nyugalmas pihenésre, kirándulásokra, sportolásra. A település természeti környezetének köszönhetően (Aggteleki Nemzeti Park, Rakacai-víztározó) a szállást vadászok és horgászok számára is ajánljuk. A vendégház 4 napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjeggyel rendelkezik. OTP Szép kártya elfogadó hely. Akadálymentes szoba, fürdőszoba és parkoló hely került kialakításra. Önellátó, korszerű konyhai felszerelésekkel és szabadtéri főzési lehetőséggel ellátott. Kerékpár kölcsönzésre és sporteszközök (kosárlabda, futball, asztali tenisz) igénybevételére is lehetőség van. Két szobás, 10 fő fogadását teszi lehetővé. Fedett teraszának köszönhetően kisebb csoportok (15-25 fő) rendezvényeinek lebonyolítására is alkalmas.

Rakaca-tó Vendégház

Közvetlenül a tó partján lévő, 40 főt befogadó szálláshely. Fürdőszobás szobák, apartmanok, és közös fürdőszobás szobák egyaránt rendelkezésre állnak. Nagyobb csoport (teljes ingatlan lefoglalása) esetén egyedi árkialakítás.

Tópart Vendégház

Évtizedes töretlen látogatottsági mutatóival a víztározó kedvelt szálláshelye! Családoknak, nagyobb társaságoknak is ideális pihenőhelye! A tározó partjától alig 100 méterre található vendégház egész évben népszerű, mit kedvező árainak, jó elhelyezkedésének, igényes kialakításának köszönhet!