FELHASZNÁLÓI INFORMCIÓK

Tisztelt Látogatók!
Tisztelt Horgásztársak!

Köszöntöm a Team Rakaca Horgászportál jogutódján, a Rakaca-tó Horgász Egyesület weboldalán!
A Team Rakaca Horgászportál volt az első olyan webfelület, ami információt adott a víztározóval és a tározón folytatott horgászattal kapcsolatban! Az oldalt saját erőből a Team Rakaca Mozgalom egyik alapítójaként Én készítettem el és szerkesztettem azt, maga a Mozgalom fenntartotta saját forrásaiból! A teamrakaca.hu oldal indulásának már 7 éve! Hét év elteltével az egyesület tagságából kinőtt Team Rakaca Mozgalom alapítói átvettük az egyesület koordinálását! Új alapokra helyeztük az egyesület működését, feladatait, megújítottuk a HEBOSZ-szal való kapcsolatot! Az új weboldal azt hiszem a kor minden elvárásának megfelel! A leköszönő oldal minden írása, tartalmi eleme átmentésre került az új oldalra! De miért is volt erre szükség? Az egyesületnek webfelületre volt szüksége, feleslegesnek láttuk azt, hogy a Mozgalom oldala mellett még egy tematikában hasonló oldal jöjjön létre! A két oldal, az egyesület új oldala és a Mozgalom eddigi oldala nagyon jól megférnek egy platformon, hiszen utóbbi az előbbi része! A Mozgalom továbbra is itt publikál, hiszen annak egy nagy sikerű országos versenye van, nem mellesleg az ÉLŐ kamerakép fenntartója is  Team Rakaca Mozgalom! Az új oldalunk adaptív megjelenésének köszönhetően nem csak a PC-ken, de bármilyen mobileszközzel kompatibilis! A menüstruktúrát igyekeztem átláthatónak kialakítani, kerülve a sallangokat, a giccses elemeket! Biztos vagyok abban, hogy megújult oldalunk továbbra is ki fogja szolgálni azt a több mint 40 000 látogatót, aki az elmúlt hét évben a világ 13 országából a Rakaca-víztározóval kapcsolatban keresett információt az interneten!

Horgásztársi Üdvözlettel:
 

Vaskó Gergely, elnök
Rakaca-Tó Horgász Egyesület
Team Rakaca Mozgalom, alapító
Főszerkesztő


FONTOS INFORMÁCIÓK!
 
Regisztrált felhasználók profilja A leköszönő teamrakaca.hu oldal Folyamatos frissítések A weboldal részegységei Hibabejelentés Fogási Napló Médiaajánlat Folyamatos tartalombővülés Szerkesztői ajánlat

 

 

Regisztrált felhasználók profilja
 
A teamrakaca.hu oldalon több száz horgász és szimpatizáns regisztrált az elmúlt években! A regisztrációval azonnali értesítéseket kaptak fontos hírekről, feltölthették fogásaikat, hirdetéseiket, üzenetek küldhettek az oldal további felhasználóinak, részt vehettek a szerkesztésben, megoszthatták élményeiket! A régi oldal leköszönésével nem veszik el regisztrációjuk, profiljukat ugyanúgy elérik az eddigi felhasználónevük és jelszavuk megadásával! Amennyiben problémába ütköznének, kérjük írjon üzenetet a weboldal Kapcsolat menüpontjában! 

 

 

A leköszönő teamrakaca.hu oldal
 
Az régi és az új oldalak közötti átvezetésre,  köztudatba kerülésére egy évez szánunk! Ez idő alatt a régi cím beütésével már az új oldal érhető majd el! Valamennyi partneroldalunkat és a linkgyűjtő oldalakon is folyamatosan fogjuk frissíteni az oldalcímeket! 

 

 

Folyamatos frissítések
 
Az oldalon már most több adat statikus tartalom áll rendelkezésre a horgászok és látogatók részére! Az oldal azonban még mindig csak 60%-ban van kész ahhoz az állapothoz képest, amit év végére szeretnénk elérni! A Facebook, megjelenése óta sok alap webes funkciót hazavágott, ilyen a például a fórum, amivel mi már nem is foglalkozunk, négy facebookos oldalon érnek el minket a horgászok, ahol perceken belül választ tudunk adni! A RekordFogás modul még egyelőre inaktív, annak jelenleg is folyik a fejlesztése, a fogások felöltése egyszerű és átlátható lesz, mindemellett a legszebb fogások felöltői díjban részesülnek minden tavasszal! Statikus tartalmak terén is van még munka, hiányoznak a horgászattal, mint hobbival sporttal kapcsolatos alapvető információk, valamint a magyar horgász szervezeti struktúrát is igyekszünk érhetően ismertetni majd! A legfontosabb, hogy minden újdonságról a főoldal értesítési sávjában egy Frissítés felirat fog majd árulkodni! 

 

 

A weboldal részegységei
 
A weboldal felépítése tudatos munka eredménye! Ezzel sokszor a látogató nem szembesül, de eredményét érzi abban, hogy a keresett információkat hamar megtalálja! Az oldal, ahogy azt már említettük egy adaptív site, ami azt jelenti, hogy minden eszközön, minden kijelzőfelbontáshoz igazodik! Ma amikor nagy részben mobil eszközökről böngészünk fontos, hogy a meglátogatott oldalon ugyanúgy el tudjon igazodni és átlássa azt a látogató, mint  asztali számítógépén! Az oldal maga egy Főoldalból, modulokból és azok aloldalaiból valamint speciális lapokból áll! A főoldal maga egy többfunkciós része az egésznek! 
Arra hivatott, hogy a legfontosabb legaktuálisabb valamint az oldal legnépszerűbb elemit felsorakoztassa! Első nevezetes része az értesítési sáv! Ez a legfelső sáv, amelyben az aktuális dátum, aktuális fogási tilalom alatt álló fajok, az aktuális vízállás, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklet található! 

Információs sáv! (Fogási Tilalom, dátum, Vízállás, készítés alatt: vízhőmérséklet és időjárás!)
Navigációs és értesítési sáv

Ebben a sávban találhatók a menüpontok, és a különleges események jelzésére piros hátérrel az legfontosabb hírek információk, illetve az oldal statikus tartalmának frissítéseiről is itt kapunk hírt! A nagyító ikonra kattintva kereshetünk a weboldal tartalmában! Főcím! Az oldal képes hirdetője! Tudatosan hívja fel a látogatók figyelmét az aktualitásokra, amely elérhető a gombokra kattintással! Például itt a képen a Team Feeder Kupa felhívása látható, a gombra kattintva pedig megjelenik a a nevezési lap!