HORGÁSZVIZSGA

HORGÁSZVIZSGA TÁJÉKOZTATÓ KIVONAT

 FELKÉSZÍTŐ TANKÖNYV KÖLCSÖNÖZHETŐ [LETÖLTÉS]


Egyesületünk horgász vizsgáztatási jogkörrel nem rendelkezik. Horgász vizsgát a megyei szövetség (HEBOSZ) szervez. A vizsgák időpontjáról tájékozódni s arra jelentkezni a horgaszjegy.hu oldalon a  rendszerbe belépve a TAGSÁGOK ÉS ENGEDÉLYEK menüponton belül a VIZSGÁK lapfülön tud. 
 
BELÉPÉS A HORGASZJEGY.HU OLDALON


Aki otthon saját maga regisztrált és igényelt horgászkártyát annak a belépéshez a megadott email címre és jelszóra van szüksége a belépéshez.

Aki egyesületi irodában, értékesítési pontok regisztrát és igényelt kártyát, annak a belépéshez ugyancsak a regisztráció során megadott email címre van szüksége, ilyenkor a jelszó a vezetékneve nagy betűvel kezdve és utána szóköz nélkül a születési éve. PÉLDA: Halász1967

Aki nem adott meg a regisztráció során email címet, annak a kapott nyilatkozatát kell elővennie, azon szerepel egy a vezeték és keresztnevét valamint számot tartalmazó azonosító pl.. halaszbela2307. A belépéshez erre az azonosítóra és az előzőekben említett kezdeti jelszóra van szükség. Amenniyben nem tudnak belépni, problémájuk akad, a horgaszjegy.hu ügyfélszolgálatát hívják a  +36 59 324 432 telefonszámon.
Amennnyiben nem ismerik az azonosítójukat a belépéshez, úgy írjanak email az info@ratohe.hu címre. Segítünk! 


A vizsga helye


HORGÁSZ EGYESÜLETEK BAZ MEGYEI SZÖVETSÉGE
Cím:
 3530 Miskolc Mikszáth Kálmán utca 2.
Telefon: +36 (46) 324-702
Email: hekszov@t-online.hu

A vizsga helyszíne a megyei szövetség irodája.

A horgászvizsga díjmentes!
Bármilyen kérdése van, keressen minket bizalommal.

A vizsga feltételei:

  • 10. életév betöltése,
  • Horgászkártya regisztráció,
  • érvényes személy azonosító,
  • lakcímkártya,
  • adókártya!

A MOHOSZ által  2021.02.02-án kiadott VI. számú Eljárásrendi Tájékoztató 36. számú pontját idézve:

"36. 2021. február 15-től az elektronikus támogatású állami horgászvizsga megrendezhető, ha az adott vizsgacsoport létszáma a kötelező, 3 fős vizsgabizottságon túl a 7 fő vizsgázót nem haladja meg. A vizsgabizottság köteles gondoskodni arról, hogy

a) egy légtérben a vizsgacsoport tagjain túl egyéb személy ne tartózkodjon,
b) mindenki tartsa be a maszk viselésére vonatkozó szabályokat,
c) a vizsgázók egymástól minimum 1,5 méterre helyezkedjenek el,
d) a jelenlévők kerüljék az üdvözlés szokásos formáit, így a kézfogást is,
e) a fertőtlenítő kézmosás lehetősége, az eldobható kéztörlők használata biztosított legyen,
f) a vizsgabizottság által a vizsgázók számára a vizsga támogatására biztosított mobil eszközök minden használat után fertőtlenítésre kerüljenek,
g) ha egy napon egy helyiségben több vizsgára is sor kerül, a vizsgák között legalább 30 perc időtartamban teljes szellőztetésre kerüljön sor.

A vizsgán csak az vehet részt, aki a jelen tájékoztató 3. sz. mellékleteként kiadott nyilatkozatot („Nyilatkozat állami horgászvizsgán történő részvételhez V1”) kitölti, aláírja és leadja a vizsgáztató horgászszervezet képviselőjének. A jelen tájékoztató kiadását követően a HORINFO szakrendszerben a vizsgaidőpontok és helyszínek meghirdethetők azzal, hogy az itt felsorolt szabályok megszegése esetén a MOHOSZ OHSZK az érintett horgászszervezet vizsgáztatási jogát mérlegelés nélkül visszavonja."

A 3. sz nyilatkozat az oldal teteéj letölthető!

Eredményes felkészülést és sikeres vizsgát kívánunk minden leendő tagunknak!