A felhasználásról


 

A egyesület vezetősége határozatban döntött az adó 1% forintok fő felhasználási területeiről.

A három fő finanszírozási terület:
 

1. A horgász utánpótlás biztosítása, a gyermekek és ifjú korúak toborzása, a horgászsport és a sporthorgászat megismertetése. Nyári horgász-szakkörök finanszírozása, természeti és vízi életet bemutató rajzpályázatok, horgászversenyek meghirdetése a gyermekek között!
 

2. Az egyesület alapszabályában meghatározott céljai között sorolt a tagság érdekvédelme. Mivel egyesületünk a Rakaca-tó horgászainak érdekeit védi, így az Ők vízparti időtöltésének kényelmesebbé tétele is feladatunk. Ezért a befolyt összegekből amennyiben erre engedélyt kapunk a halászati hasznosítótól és a vízügyi szervtől, illemhelyeket létesítünk, közlekedő utakat újítunk fel, és óvunk meg, valamint megszüntetjük a partot az invazív és túlnépesedő vegetációktól.
 

3.A tagság, mint közösség számára fontos annak ápolása, a tagok között jó kapcsolat megteremtése, fenntartása, a közösségi élet feltételeinek megteremtése! Az egyesület tagságának és vezetésének jó kommunikációja. Hírlevelek, sms szoláltatás, tájékoztató kiadványok létrehozása, postai kézbesítés a tagok számára!