Hírek

Siker az 55. Megyei Csapatbajnokságon

Siker az 55. Megyei Csapatbajnokságon

Horgászverseny 2019.08.25  08:17 509 Megtekintés 0 Hozzászólás
Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az 55. Megyei Csapatbajnokság, melyen bár egyesületünk idén nem tudott indulni, sikert mégis könyvelhetünk el a rendezvény kapcsán.

A bajnokságon 8 horgászegyesület indított csapatott a több mint 40 megyei horgászszervezetből, ezért külön köszönet jár az egyesületeknek megtett erőfeszítéseikért, amivel fenntartják és ápolják a úszós sporthorgászat fennmaradását. A Rakaca-tó Horgász Egyesület  idén sajnos nem tudott csapatot kiállítani, nem volt elég felnőtt versenyző, aki vállalni tudta volna a szereplést. Nálunk ez éppen fordítva van! Miért? Általánosságban az utánpótlás ifjúkorú versenyzőkből van hiány, szerencsére egyesületünkben egyre nagyobb számmal vannak gyermek és ifjúsági horgászok, így stabil táborral rendelkezünk azok terén akik már versenyszerűen is szeretnék űzni a sportot. 

A Bodrogmenti Sporthorgász Egyesület egy kiváló szerveződés, csupa eredményes sporthorgásszal. Tőlük érkezett a megtisztelő megkeresés, hogy egyik ifjúsági versenyzőnket szívesen fogadnák csapatukba. Természetesen ennek mi is és a felkért és a felkérést elfogadó Derján Bencénk is örült, hiszen igazán sokat tanulni és tapasztalni csapatban lehet!

A bajnokságot a Bodrogmenti SHE nyerte, második az ÉRV HE csapata, harmadik a Pikkely SHE lett! 
Külön öröm számunkra, hogy Derján Bence 3 óra alatt 9 kg-os összfogásával kategóriájának szektorát megnyerte, amiben nagy köszönettel tartozunk a felkészítő Bodrogmenti Sporthorgász Egyesületnek és Péceli Janinak! Gratulálunk minden résztvevőnek a díjazottaknak és persze Bencének! 

Derján Bence - 9000 g - szektor 1.

A fiatalok következő megmérettetése a Megyei Egyéni Úszós Bajnokság lesz, majd a Hangonyi Sporthorgásztó partján az Ifjúsági Horgászviadal ! Szurkoljatok a fiúknak! 


 

Kedves Szülök!

Egy sikeres horgász sportkarrier sokszor ott bújik meg gyermekinkben Miénk a feladat és miénk a felelősség, hogy a hobbin túl, egy életre szóló, izgalmas és kihívásokkal teli sporttá váljon gyermekeink életében a horgászat! A horgász versenysport nem csak szórakozás, vagy hobbi, olyan kompetenciákat fejleszt mint a koncentráció, a csapatmunka, a kitartás, a szorgalom és az akaraterő! Kérünk Benneteket, ha gyermekeitek komolyabban szeretnének foglalkozni a horgász versenysporttal, vagy csak próbára szeretnék magukat tenni, keressetek Minket, keressétek egyesületünket Bizalommal!