Hírek

4. Team Rakaca Feeder Kupa - Versenyzői tájékoztató

4. Team Rakaca Feeder Kupa - Versenyzői tájékoztató

Gyorsa tájékoztató a versenyzőket érintő változásokról! Szállás egyéb információk, nevezési listák!
2018.06.01 | 11:42 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
Magyar Horgász március

Magyar Horgász március

Megjelent a Magyar Horgász márciusi lapszáma, ízelítő a tartalomból!
2018.02.26 | 18:42 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
A horgászat minden vízen horgászat, a horgász minden vízen horgász

A horgászat minden vízen horgászat, a horgász minden vízen horgász


A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye
2018.02.02 | 19:26 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

SZOMBATON ÚJRA TESZEDD!

2015-ben ötödször kerül megszervezésre a mozgalom, amelyben önkéntes tízezrei gyűjtik országszerte a szemetet. Öt év alatt a rendezvény csak népszerűbb lett, évről évre többen kapcsolódtak be. A Rakaca-víztározón partvonalára csapatunk szervezte meg  először s aztán minden évben az akciót. Egy kivételével idén a negyedik TESZEDD-en tehetjük tisztává a partokat. Íme a hivatalos programja a 2015. május 16-án szombaton a tározón megszervezésre kerülő TESZEDD-nek! 

2015.05.14 | 09:20 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: rakacateam

TUBERTINI TERMÉKBEMUTATÓK ERDEI ATTILÁVAL

Erdei Attila mesterhorgász, több hazai és nemzetközi bajnoki cím mellett világbajnok feeder botos horgász. Mai napig aktív élversenyző, kereskedő és horgászcikk gyártó is. Emellett a Tertini-Maros Mix Team tagjaként segítséget nyújt a horgászoknak a termékek megismerésében. Abban is hogyan használják azokat.
2015.04.02 | 10:08 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

MEGTEKINTHETŐ A MAROS MIX 2015. ÉVI KATALÓGUSA

A gyártók újdonságairól első ízben a katalógusokból szerezhetünk információkat! Egy valamit magára is adó gyártó ennek figyelmet szentel. A Maros Mix hazánk egyik legrégebbi csali gyártója s a legeket még sorolhatni lehetne. Igazán impozáns, igényesen tervezett katalógus a 2015. évi. Címlapon a 2014-ben egyéni világbajnoki aranyérmet nyert Walter-Barna Diána. Szinte minden horgász technika eszköz és csali igényét kielégítik saját és importált, itthon forgalmazott termékeik. A fojtatásban szemezgessen az online kiadás oldalai között.
2015.02.11 | 19:53 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Vízközti feederezés rövid előkével!

AJÁNLÓ - Vízközti feederezés rövid előkével!

Egy jó ötlet, egy meglátás, halad a megvalósítás felé. Szerepe van benne a lustaságnak, a véletlennek, de egy elméletben elgondolt valami, még a gyakorlatban csúnyán megcsúfolhat minket. Mi a megoldás? Horgászni, tapasztalni, tökéletesíteni, majd amikor a helyzet úgy kívánja elővenni, hasznosítani. $CUT$ Ezeket az apró trükköket másoktól is elleshetjük, de saját magunk is kísérletezgethetünk. Ugyan nem török fejlesztői, vagy feltalálói babérokra, de megérett két végszerelékbeli módozat a nyilvánosságra. Az egyikről szól ma a fáma.
2014.09.17 | 09:33 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
JELENTKEZÉS! TESZEDD 2014 Rakaca-víztároló

JELENTKEZÉS! TESZEDD 2014 Rakaca-víztároló

2014 a harmadik olyan év amely során az országos szemétszedési programot megpályáztuk a víztározóra. Ebben az évben ismét jóváhagyást kaptunk, mi pedig a igyekszünk összekötni a kellemest a hasznossal. Várunk szeretettel minden természet szeretőt május 10-én egy kis munkára majd egy finom adag ebédre, kötetlen jókedvű beszélgetésre.
2014.04.05 | 16:59 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

I. NEVIS Bojlis Távdobó Verseny, 2014. 02. 22., Harsány

"A hosszú téli hónapokat megszakítván sok szeretettel meghívunk minden olyan kalandvágyó horgásztársat, aki szeretne részt venni, illetve megmérettetni magát egy hazánkban ez idáig egyedülálló rendezvényen. Rendszeresen tapasztaltuk vendégeink körében, hogy egymással versenyezve próbálgatják önmaguk és felszerelésük határait feszegetni a dobott távolságok tekintetében." 
2014.01.09 | 12:33 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
1 2 »