Hírek

Kastélyszigeti Halas Nap - törpeharcsa és ezüstkárász fogó verseny

Kastélyszigeti Halas Nap - törpeharcsa és ezüstkárász fogó verseny

Egy olyan részvételi lehetőségre invitálunk benneteket, amire már nagyon régen nem adatott lehetőség. 
 
2023.10.14 | 16:54 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
6. Team Rakaca Feeder Kupa - beszámoló

6. Team Rakaca Feeder Kupa - beszámoló

Az éven megrendezésre került immár 6. alkalommal a Team Rakaca Feeder Kupa, így a versenyszezon végén, de annál nagyobb örömmel érkeztek a versenyzők az ország minden részéből. Régi arcok valamint örömmel láttam ,hogy egyre több új versenyző is kipróbálta magát a feederezés Forma1-ébe.
2021.10.21 | 18:21 Horgászverseny Szerkesztő: joker01
Siker az 55. Megyei Csapatbajnokságon

Siker az 55. Megyei Csapatbajnokságon

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az 55. Megyei Csapatbajnokság, melyen bár egyesületünk idén nem tudott indulni, sikert mégis könyvelhetünk el a rendezvény kapcsán.
2018.04.20 | 05:56 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
Horgász Versenyengedély váltja a SIR kártyát 2018-ban - FRISSÍTVE

Horgász Versenyengedély váltja a SIR kártyát 2018-ban - FRISSÍTVE

A versenyhorgászokat pár éve már Sport Regisztrációs Rendszerben rögzítették.Az országos bajnokságokon és ranglista versenyeken  való részvételhez így egy ún. SIR kártyát kellett minden évben igényelni! Ennek rendszere változik meg 2018-tól!
2018.02.10 | 08:05 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

Dohányzási tilalom az orszgágos versenyeken

A Nemzeti Versenysport Szövetség sportversenyeken elfogadott szabályozásához igazítva, az Országos Versenyhorgász Bizottság (OVHB) döntése alapján 2018-tól az országos bajnokságokon a horgászhelyeken tilos a dohányzás. 
2018.02.01 | 14:15 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
Pápá 50 cm! Így változik a feeder versenyszabályzat! - FRISSÍTVE

Pápá 50 cm! Így változik a feeder versenyszabályzat! - FRISSÍTVE

A télben egy horgász számára nincs semmi jó, túl kell élni. Aztán január végén február elején már kicsit megpezsdül az élet, no nem a még jeges vízpartokon, hanem a virtuális világban. Ilyenkor sorra érkeznek hírek az évben majd megrendezésre kerülő versenyekről, új szabályok, új kiírások, frissítések. Egy olyan nemrég felröppent módosításról adunk most hírt, ami talán sokakat megfog lepni, vagy nem?
2018.01.27 | 21:24 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
RATOHE - Évadzáró Horgászkupa - Klinkó Imre Emlékverseny

RATOHE - Évadzáró Horgászkupa - Klinkó Imre Emlékverseny

A Rakaca-tó Horgász Egyesület éves programtervének eleget téve, a sporthorgászat és a versenysport hagyományának ápolása érdekében, 2017. október 8-án vasárnap,  egyesületi évadzáró kupaversenyt szervez! A versenyre csak egyesületi tagok jelentkezhetnek, kivétel a versenyzői kategóriába nevező versenyzők! A versennyel tragikus hirtelenséggel elhunyt évtizedes tagtársunkra, Klinkó Imrére emlékezünk!
A versenyt az egyesület elnöksége az alábbiak szerint hirdeti meg:
2017.09.28 | 12:05 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
Tonna felett fogtak a Rakaca-tavi pontyhorgászok!

Tonna felett fogtak a Rakaca-tavi pontyhorgászok!

Június 10-i hétévégén került megrendezésre a BE-KA Pontyfogó Kupa a Pródi Horgásztavon! A versenyre sok neves pontyhorgász csapat mellett a Rakaca-tó kiváló pontyhorgászaiból álló Bravo Monster Carp Team is részt vett! A versenyre alaposan felkészültek, így csapatuk nem hétköznapi eredményt ért el!  
2017.06.13 | 13:30 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

RATOHE ÉVADNYITÓ HORGÁSZKUPA - VERSENYKIÍRÁS

A Rakaca-tó Horgász Egyesület éves munkatervét követve, a versenysport és a közösségi élet fenntartása érdekében Évadnyitó Horgászkupát rendez, amelyre szeretettel várj tagságát! A verseny 2017.április 29-én, szombaton kerül megrendezésre! A versenyzők nevezésüket az egyesületi irodában adhatják le, a nevezési díj rendezésével egyetemben! nevezni 2017.április 28. 18:00 óráig lehet! A helyszínen nevezés nem áll módunkban elfogadni! $CUT$
2017.04.23 | 12:44 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely

II. TEAM RAKACA FEEDER KUPA BESZÁMOLÓ

2016-ban első ízben kerül megszervezésre a partner tagegyesületek versenyeinek bekapcsolódásával megyei feeder bajnokság! A Rakaca-Tó HE, a Tiszalúci SHE és a Hoórvölgye HE vállalta, hogy feeder kupákat szerveznek, amelyeken az egyéni eredményeken kívül, a versenyzők elért eredményeiktől függően pontokat kapnak, amelyeket továbbvihetnek! A pontozási rendszer szerint a három forduló után, összesítésben a  legkevesebb pontot elért versenyző tudhatja a magáénak a megyei feeder bajnoka címet! A bajnokság az első fordulóval a Team Rakaca - Ratohe Feeder Kupával vette kezdetét június 25-én! Egyesületünk és mozgalmunk ismét mérföldkőhöz ért, immár a megyei versenysportba is sikerrel vettünk egy feladatot!  Köszönjük az áldozatkész munkát az egyesület vezetőinek, a Team Rakaca Mozgalom aktivistáinak!
2016.07.11 | 08:02 Horgászverseny Szerkesztő: vaskogergely
1 2 »