Hírek

FEHOVA 2018 - CSOPORTOS LÁTOGATÁSI KEDVEZMÉNY EGYESÜLETEKNEK

FEHOVA 2018 - CSOPORTOS LÁTOGATÁSI KEDVEZMÉNY EGYESÜLETEKNEK

Egyesület 2017.12.11  10:44 2061 Megtekintés
ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A FEHOVA 2018-ban, február harmadik hétvégéjén 15-18-a között, csütörtöktől vasárnapig, minden nap 9-18 óráig várja látogatóit a HUNGEXPO csarnokban! A  kiállítás részleteiről  az alábbi brossúra számol be, de ezen felül a www. fehova.hu weboldal is minden információt magad a látogatók számára! A szakkiállítás horgász részlegeiben nem csak horgászeszköz gyártók és forgalmazók mutatják be újdonságaikat, de egyesületek, horgásztavak és egyéb horgász szervezetek is megismertetnek minket magukkal és tevékenységeikkel.

 A belépőjegy ára egységesen 3000 Ft-ba kerülnek, megválthatóak a helyszínen és online előre! Természetesen kedvezmények idén is igénybe vehetőek, így diákok, csoportok, szakma csoportok, budapestiek, elővételben vásárlók olcsóbban juthatnak hozzá a jegyekhez!

Katt a nagyításért!

Katt a nagyításért!

CSOPORTOS KEDVEZMÉNY EGYESÜLETEKNEK


Idén is kedvezmény jár a szakmai társaságok és egyesületek tagjainak, amennyiben legalább 10 fős csoportokat alkotva látogatják meg a kiállítást! Ehhez igazoló kupont az egyesület állít ki a tagságból verbuválódott látogatói csoportnak, vagy annak megbízott szervezőjének! A Rakaca-tó Horgász Egyesület ezúton kéri a tisztelt tagságát, hogy amennyiben idén is élni kívánnak a lehetőséggel, azt jelezzék az egyesületi iroda felé! Ezzel a lehetőséggel élve a csoport tagjai egyidejű belépéssel, kedvezőbb áron 1900 FT-ért tekinthetik meg a kiállítást! 

A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI

  • minimum 10 fős csoport létrehozása
  • egyidejű (azaz egyszerre) belépés
  • kitöltött és egyesület által hitelesített kupon
  • a kupon felmutatása és leadása belépéskor

A Kupon elérhető egyesületi irodánkban nyomtatott formában, de letölthető innen vagy a FEHOVA weboldaláról!

Horgász szervezeti csoportos kedvezmény kupon 2018.pdf | LETÖLTÉS

ÚTMUTATÓ A KUPON KITÖLTÉSÉHEZ
FONTOS! A Kupont csak az egyesületi irodában ügyfélfogadási időben szerdai illetve pénteki napokon délelőtt 10-18 óráig tudjuk érvényesíteni. Utolsó érvényesítésre alkalmas dátum 2018. február 14. és 16. További a kiállítással kapcsolatos kérdésekért látogassanak el a FEHOVA hivatalos weboldalára! 

Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu