Hírek

I. NEVIS Bojlis Távdobó Verseny, 2014. 02. 22., Harsány

"A hosszú téli hónapokat megszakítván sok szeretettel meghívunk minden olyan kalandvágyó horgásztársat, aki szeretne részt venni, illetve megmérettetni magát egy hazánkban ez idáig egyedülálló rendezvényen. Rendszeresen tapasztaltuk vendégeink körében, hogy egymással versenyezve próbálgatják önmaguk és felszerelésük határait feszegetni a dobott távolságok tekintetében." 
2014.01.09 | 12:33 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
TeSzedd! 2013 Rakaca-víztározó

TeSzedd! 2013 Rakaca-víztározó

Vedd fel a kesztyűt!
Ez évben is indul az országos program, környezetünk védelméért, megtisztításáért. Ugyan az akció évszakot váltott, mégis töretlen népszerűségnek örvend. Idén újra lehetőséget kaptunk, hogy a Rakaca-víztározó partját megtisztítsuk. Hiába a sok szemétszedés, mindig újra és újra szükség van a munkára. A hanyag horgászok, kempingezők folyamatosan ott hagyják hulladékukat a parton, néha a konténertől alig pár méterre. Csatlakozz hozzánk! Gyere el 2013.szpetember 14-én reggel nyolc órára a víztározó gátjához, hogy újfent együtt tehessünk a tiszta partokért!
2013.08.18 | 14:25 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - A Pecavilág májusi tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin májusi számának képes tartalomjegyzékét. A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.04.30 | 10:06 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 3.rész - Földek

A horgászföldek használatával új lehetőségek és szenzációs fogások nyíltak meg a versenyhorgászok előtt, melynek tudománya mára a hobbihorgászok között is elterjedt. Amennyire egyszerű ez az adalékanyag, legalább annyira hatékony is. Ennek az egyszerű anyagnak a használatáról és a benne rejlő variációs lehetőségekről szeretném megosztani gondolataimat az olvasókkal. Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra
2012.02.19 | 11:28 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre 2.rész

Ebben a részben a színes morzsákról lesz szó. Szándékosan írtam így a nevüket, mert a Maros Mix kínálatában három különböző fajta morzsa kapható. Ezek nem csak küllemükben, de viselkedésükben és felhasználásuk módja szerint is eltérnek egymástól.
 Tegyük fel, hogy egy adott vízen horgászva az ott használt etetőanyagunk mind ízében, illatában, színében és állagában is megfelelő. Tudjuk jól, hogyan viselkedik a vízfenéken és ami a legfontosabb, hogy bízunk is benne. Ezt azért fontos kiemelni, mert ........ Tovább a teljes cikkhez a horgaszklub.eu-ra 
2012.02.19 | 11:18 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

HALDORÁDÓ Találkozó Miskolcon 2012.03.03.

 Döme Gábor az idei évben is több helyszínre ellátogat, hogy személyesen mutassa be a Haldorádó termékpaletta 2012 évi újdonságait, válaszolhasson a megjelent horgászok kérdéseire a termékekkel és a horgászmódszerekkel kapcsolatban is. 2012.március 03-án Miskolcon tart előadást a Sprigo horgászbolt szervezésében.
2012.02.15 | 10:19 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

AJÁNLÓ - Adalékanyagok minden helyzetre - 1. rész

A boltok polcai roskadásig teltek a jobbnál jobb etetőanyagokkal. Kellő tapasztalattal, az adalékanyagok hozzáadásával bármelyik etetőanyagból tudunk az adott helyzethez megfelelő mixet csinálni, ha a szükséges ismeretek birtokában vagyunk.Talán azok is hallottak már az adalékanyagokról, akik csak nemrég kezdtek el horgászni. Minden esetre a horgászboltokban bizonyára láthattak belőlük, netán közelebbről is szemügyre vehették azt. Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra!
2012.01.30 | 12:16 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

AJÁNLÓ - A Pecavilág februári tartalmából

Tekintse meg a Finomszerelékes Pecavilág magazin februári számának képes tartalom jegyzékét.A cikkekről részletesen a www.peca.hu  weboldalon olvashat.
2012.01.25 | 20:04 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

AJÁNLÓ - Keszegek a szegedi belvárosból

Január közepe van. Csak a legelszántabbak horgászokkal találkozhatunk ilyenkor a vízparton. Erdei Attila a Tubertini-Maros Mix csapat tagja közéjük tartozik. A mai napon egy esti keszegezésre hívott a Szegedet kettészelő Tisza folyó belvárosi szakaszára, a belvárosi híd mellé.
Tovább a cikkhez a horgaszklub.eu-ra! 
2012.01.23 | 12:36 Ajánlók, kiírások, hirdetmények Szerkesztő: vaskogergely
« 1 2