Hírek

Elérhető a behordásos kiegészítő jegy

Elérhető a behordásos kiegészítő jegy

Rakaca-tó 2021.03.31  14:44 577 Megtekintés
A HEBOSZ mai Facebook közleményében tudatta a horgászokkal, hogy a hozzájuk beérkező igényeknek eleget téve bevezeti a behúzós kiegészítő jegyet.

Idézzük a közleményt a szövetség facebook oldaláról.:



Talán joggal merül fel sokakban a kérdés, hogy miért nem lehetett ezt a döntést még az év elején meghozni? Nem gondoltak erre előre? 
A hozzánk érkező észrevételek alapján, szívesen vették, váltották volna csak a 35.200 Ft parti jegyet, így ha a vírushelyzet engedi  - s itt ugye javarészt az éjszakai horgászat  újbólii engedélyezése a lényeg - csak később vűltottak volna a kiegészítő jegyre, de semmikép nem váltották volna meg a előre a 49.000 Ft-os jegyet. 


FONTOS! A kiegészítő jegy ára 13.200 Ft (forrás:horgaszjegy.hu).
A www.horgaszjegy.hu-n belépve tudjuk megvásárolni. Amennyiben irodában, horgászboltban vásárolja a jegyet, úgy két eshetőség áll fenn.

01. Ha már rendelkezik parti területi jeggyel, úgy kérje az ügyintézőt, hogy a kiegészítő jegyet rendelje hozzá, ennek árát ott kifizeti.

02.Ha még semmilyen területi jeggel nem rendelkezik Rakacára, úgy két lehetősége van, vagy megváltja a 49.000 Ft-os általános éves területi jegyet, s ezzel ugyanúgy jogosult a behordásra, vagy megváltja a 35.200 Ft-os parti éves jegyet s emellé kéri a behúzós kiegászítő jegyet ott akkor vagy későbbi alkalommal, amikor szeretné. Ezzekkel a jegyekkel is jogosult a behordásra és kötelzett a fokozott halvédelem gyakorlására, de 600 Ft-ja a zsebben marad.


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu