Hírek

ÉN TE Ő - SEGÍTSÜNK HORGÁSZTÁRSAINKON!

Általános 2015.03.27  08:36 1358 Megtekintés

 

A felhívás így olvasható!

ÉN ,TE, Ő.!!!

"Tisztelt Csoporttagok, Barátok, Ismerősök, Munkatársak!

Nagyon nagy kéréssel fordulok hozzátok. és bevallom, kicsit félek elkezdeni mondanivalómat. Vannak olyan emberek, akiket nem gátol semmi a szabadságában,  mozgásban, vagy akár abban, hogy kimozdulhasson a 4 fal közül…

Azonban sajnos ezzel nincs mindenki így…

Vannak olyan emberek, akik ezt teljesen önállóan nem tehetik meg, csak emberfeletti küzdelmek árán, de még így is segítségre szorulnak. Bevallom nem titkolt szándékom egy gyűjtés szervezése, ami jó ügyet szolgálna!

Szeretnék Molnár Lászlónak pénzadományt gyűjteni! Ő egy 27 éves fiatalember, aki gyerekkora óta üvegcsont betegségben szenved ( Latin nevén: osteogenesis imperfecta). 


Emiatt ő mozgásában korlátozott, 15 éves koráig járni sem tudott, mert a betegségéből kifolyólag nagyon gyakran, több mint 100 alkalommal eltörtek a lábában a csontok. Ez nagyon sok szenvedéssel és fájdalommal járt, de ő nem adta fel!!!!  Jelenleg ott tart, hogy megmenekült a tolószéktől, 2 könyökmankóval tud járni, de csak rövid távokat képes megtenni, ennek ellenére próbál teljes életet élni, munkája, és családja van!

Azonban az élet továbbra sem kegyes hozzá, mert a kisfiánál gyerekkori autizmust diagnosztizáltak és ezt speciális orvosi fejlesztéssel próbálják gyógyítani.

A kezdeményezés célja, hogy egy személyautó megvételében, melyre jelenleg is gyűjti a pénzt, támogatást nyújtsunk, hiszen az autó megvásárlása, megkönnyítené László és családja életét, mert az utazás, legyen az bármekkora táv, már nem jelentene akadályt neki! !
Erre egyedül csak nagyon hosszú idő alatt lehetősége…

Úgy gondolom, közösen képesek vagyunk segíteni! 
Sok kicsi sokra megy alapon támogatást nyújthatunk neki!

Az adományokat Az alábbi számlaszámra várjuk,.

Köszönettel:
Neubauer Tibor
UNICREDIT BANK.
10918001-00000498-66870031

(NAV-nak lejelentett számlaszám)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
Aki nem áll olyan anyagi helyzetben, azt arra kérném, hogy legalább ossza meg a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a felhívás!"


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu