Hírek

Év fogása díjra jelölt a Haldorado egy Rakaca-tavi pontyot

Év fogása díjra jelölt a Haldorado egy Rakaca-tavi pontyot

Egyesület 2021.01.01  17:03 844 Megtekintés
A Haldorádo Horgászportál minden évben jelöli és szavazás elé állítja a portálra beérkezett legszebb fogásokat, fajok szerint. Gyöngyösi Ádám idén nyáron egy gyönyörű, több mint 20 kg-os pontyot fogott ki a Rakaca-tóból. Ádám kérésére a fogást nem csak a MAHOR rekordlistájára, de hazánk vezető nézettségű horgászportáljára is felöltöttük.

A portál szerkesztői több szempontból is érdemesnek tartották a fogást arra, hogy 2020-ban a pontyfogás kategóriájában győztes legyen. Egyrészt értékelték, hogy ezt a gyönyőrű halat egy hatalmas, 180 hektáros vízből sikerült kifogni, aztán a bánásmódot és az azt megörökítő képsorozat minőségét (fotó: Tóthné Géczi Annamária), legutolsó sorban pedig a részletes mindenre kiterjedő beszámolót, amelyből mindenki más is tanulhat. 

Ádám és a fogása a megyei pontyhorgászat nagykönyvének egy története, a mi történetünk, kérlek értékeld te is a fogást s segíts, hogy haza hozzuk megyénkbe ezt a díjat! 

Nagyon boldogok vagyunk, hiszen ezzel a jelöléssel újra sikerült nem csak egy fiatal ügyes pontyhorgászt, de a Rakaca-tavat is még több emberrel megismertetni! Az már más kérdés, hogy az ide érkező pontyhorgászok újra visszatérnek e, ha más vizek a természetes közegbe olyan szolgálatatásokat is ügyesen tudnak integrálni (internet, fürdő, kikötő, csónak bérlés, esőbeállók, faházak) amelyet itt évtiezedk óta nem sikerül. 

S akkor a szavazásról, hiszen ez egy verseny: a www.haldorado.hu portált meglátogatva vagy ERRE A LINKRE katintva elérhető a cikk, amelyet végig görgetve a lap alján egy szavazó mező található! Köszönjük Szépen Ádám nevében is!


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu