Hírek

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával

Általános 2023.02.12  15:38 2775 Megtekintés

Néhány éve már elérhető az online területi jegy vásárlás. A fizetési módok között szerepel a SZÉP kártya is. Ezért most egy képsorozat mentén szeretnénk segítséget nyújtani a használatához! 

Maga a SZÉP kártya is egy bankkártyának tekinthető tehát az online vásárláskor annak adatait kell megadni a fizető rendszerben, ezért amikor jegyet váltunk ez legyen kéznél, ezen kívül másra nem lesz szükségünk. 

Figyelem! Egyes esetekben beállításra kerül a kártyás tranzakcióhoz egy második hitelesítés is. Ekkor a számlához csatolt mobilszámra érkezik egy jóváhagyó üzenet! 

 




01. KEZDJÜK! Látogassuk meg a www.horgaszjegy.hu oldalt. Itt lépjünk be a bejelentkezés gombra kattintva. 
Ha nem tudunk belépni, mert nem ismerjük a belépés adatait, úgy ajánljuk korábbi írásunkat, melyben leírjuk a megoldást! Itt elolvashatod 

FONTOS! AMENNYIBEN SAJÁT GYERMEKÜNKNEK VAGY A RENDSZERBEN HOZZÁNK RENDELT KISKORÚNAK SZERETNÉNK JEGYET VÁLTANI, ÚGY A BELÉPÉS UTÁN A BAL OLDALON AZ Ő NEVÉT KELL KIVÁLASZTANI, ÍGY AZONNAL GONDVISELTÜNK PROFILJÁRA VÁLT A RENDSZER, INNEN MÁR UGYANAZ A METHÓDUS MINT SAJÁT MAGUNK ESETÉBEN! 

02. Belépés után a TAGSÁGOK ÉS ENGEDÉLYEK menüpont alatt kezdhetjük el a jegyváltást! 
Kattintsunk a TERÜLETI JEGY VÁLTÁSA gombra! Ekkor megjelenik a vízterület kereső ablak. Írjuk be a keresett vízterületet majd válasszuk ki a listából a kívántat. Mi most itt ebben a példában egy gyermek éves területi jegyet fogunk vásárolni a Rakaca-tóra. 

 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával


03. A következő ablakban a jegy adatait látjuk, mely vízekre évényes, kattintsunk a JEGYVÁLTÁS gombra!
 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

04. A következő ablakban a válasszuk ki az úszós jegy opciót. Egyszerű abban a tekintetben, hogy csak akkor jelenik meg vásárolható jegy ha a megfelelő menüpontot választjuk. 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

05. Ezután kattintsunk magára jegy árára, ezzel választjuk ki azt! 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

06. A  következő ablakban megjelenik a kiválasztott jegy minden adata és elindíthatjuk a fizetési folyamatot. Majd kattintsunk a TOVÁBB gombra!

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

07. A fizetési folyamat a fizetési eszköz kiválasztásával folytatódik. Itt lehetőségünk van bakkártyával vagy SZÉP kártyával fizetni. Jelen esetben a szép kártyát választjuk ki! Majd kattintsunk a TOVÁBB gombra!

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával

08. Válasszuk a ki a kártyatípust, attól függően, hogy melyik pénzintézetnél vezetjük azt! Majd kattintsunk a TOVÁBB gombra!

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

09. Ezután már a vezető pénzintézet oldalára navigál a rendszer, ahol meg kell adnunk a kártyánk adatait. FONTOS, HOGY PONTOSAN ÉS UGYANAZOKAT AZ ADATOKAT GÉPELJÜK BE , MINT AMI A KÁRTYÁN LÁTHATÓ. Itt nem kötelező a saját nevünkre szóló kártyával vásárolni, tehát a családtagunk kártyáját is használhatjuk. (Csak tudjon róla XD) Ha megadtuk az adatokat kattinstunk a FIZETÉS gombra és elindul a tranzakció!
 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával
 

10. Sikeres fizetés után ez az üzenet fogad majd minket és a rendszer visszanavigál a horgaszjegy.hu felületére. Itt ki tudjuk nyomtatni a jegyet. Ezzel párhuzamosan az email címünkre megérkezik a nevünkre szóló számla a vásárlásról! 
 

Horgászjegy vásárlás SZÉP Kártyával



MI VAN HA NEM SIKERÜL? Előfordulhat hogy nem sikerül a tranzakció. Ennek lehet néhány oka, megszakad az internet kapcsolat, lejárt a kártya, nincs elérhető egyenlege. Más nem azonosítható esetekben a kártyát kibocsátó bankot vagy a Horgaszjegy Kft. ügyfélszolgálatát érdemes keresni. 
Amit ajánlunk, hogy a vásárlást lehetőleg stabil internet kapcsolattal és lehetőleg asztali böngészőből kezdeményezzük. 

Sikeres vásárlást és kellemes horgászatot kívánunk! 


Kép: illusztráció (kormany.hu)


Forrás: www.horgaszjegy.hu
Kép: www.kormany.hu
Elérhetőség: info@ratohe.hu