Hírek

Nyertes pályázat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázatán

Nyertes pályázat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázatán

Egyesület 2021.08.10  19:07 89 Megtekintés
A projekt keretében az ingatlan adás-vétele, majd a tulajdonosváltással összefüggő jogi-és adminisztratív feladat után a fejlesztési tervben foglaltak szerint megkezdődik az anyagok beszerzése és a kivitelezők megbízása. Első körben az ingatlanban új hűtő-fűtő klimatizáló berendezés kerül beépítésre. Második körben az ingatlan minden nyílászárójának cseréje történik meg. Harmadik körben a villamos betáplálás és merőhelyek szabványosítása, az ingatlan kül-és beltéri új elektromos hálózatának felújítására, új világító aljzatoló és kapcsoló berendezések beépítésére kerül sor.

Az ingatlan további fejlesztésére a szervezet saját forrásainak bevonásával a tervek szerint 2023 első felében kerül sor. Ugyanekkor bírósági bejegyzésre kerül az ingatlan, mint a szervezet új székhelye. Az ingatlan használatba vételét és a pályázatban megjelölt működési tevékenységeket 2023 második felétől megkezdi. A projekt megvalósulásával a szervezet három évtizedes fennállása után saját tulajdonú székhellyel rendelkezik. Átcsoportosításra kerülnek az eddigi, bérleménnyel kapcsolatos bérleti díj és egyéb kiadások, mely forrásként biztosítják az ingatlan további fejlesztésének és állagmegóvásának biztosítását, a ingatlan működési céljainak fenntarthatóságát.

PROJEKT ALAPADATAI
Projekt azonosító: FCA-KP-1-2021/1-000148
Projekt címe: Horgászok háza - egyesületi székhely, ügyfélszolgálati iroda létrehozása a Rakaca-víztározónál.
Pályázati projekt: Ingatlan beruházás és felújítás
Kedvezményezett: Rakaca-tó Horgász Egyesület
Megvalósulás helyszíne: 3754 Szalonna, Hóvirág utca 4.
Támogatás összege: 6.000.000 Ft
Támogatás intenzitása: 100%-os vissza nem téritendő támogatás, támogatási előleg formájában
Projekt kezdete: 2021.08.01.
Projekt vége: 2022.12.31.

A projekt további adatai, fotódokumentációk és az elszámolási dokumentáció az alapkezelő ellenőrzése és jóváhagyása után megtalálható lesz a https://www.ratohe.hu/index/mfp_palyazat_2021_2022/0-84 oldalon.
Köszönjük a támogatást Magyarország Kormányának, a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapnak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-nek. 

Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu