Hírek

Horgászjegyek érvényessége, határidők

Egyesület 2014.12.25  19:00 1810 Megtekintés

Nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek a papné. Így vannak akik a jó megszokottakhoz híven, januárban leadják fogási naplójukat, új engedélyt váltanak. Nézzük most a határidőket amelyek biztosak minden egyaránt kötelező érvényűek.

Állami Horgászjegy Érvényes 2015.január 31.
Fogási Napló Érvényes            2015.január 31.
Fogási Napló Leadási Határidő 2015.február 28.

Helyileg, tavanként, kezelőnként változhat egyes vizekre kiadott területi engedély érvényességi időtartama.

Rakaca-tó Területi Horgászjegy Érvényes  2014.december 31-ig


Horgászat Rakacán 2015. január 01-től

A területi jegy érvényességének lejárta után újra váltható akár már január elején területi jegy. Január elsejétől a horgászati részleges tilalom véget ér. a horgászatot ezután békés halakra is lehet gyakorolni. Azoknak akik januárban területi vagy napijeggyel horgásznak a fogási napló vezetésének módjára hívnánk fel a figyelmet! A fogási naplóban nincs 2015 január hó, ezért ha fogást kíván bejegyezni tegye meg folytatólagosan, de az aktuális dátummal. 

Ne felejtsük el időben leadni a fogási naplókat az egyesületeinknek, amelyben tagok vagyunk. A Rakaca-tó Horgász Egyesület is február 28-ig várja a fogási naplókat. FONTOS! Aki nem adja le február 28-ig a fogási naplót (elfelejti, elhagyja), akkor az arra az évre az állami horgászjegye 4000 forintba fog kerülni, a hatályos ide vonatkozó szabályozó szerint. Reméljük sikerült hasznos információkat megosztani. Amennyiben további kérdésük lenne forduljanak hozzánk a weboldal fórumán, a kapcsolat menüpont alatt, emailban a info@teamrakaca.hu címen, vagy közösségi oldalainkon!
.


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu