Hírek

RATOHE ÉVADZÁRÓ HORGÁSZKUPA

Egyesület 2016.04.10  10:02 3459 Megtekintés

INFORMÁCIÓK


Helyszín: Rakaca-víztároló gátja
DÁTUM: 2016.10.01. szombat
Gyülekező: TÓPART VENDÉGHÁZ udavara!
Nevezési Határidő: 2016.09..30 24:00 

NEVEZÉSI DÍJAK


Nevezési Díjak RATOHE Tagoknak

Egyesületi Tag Felnőtt

2 bot 3 horog/bot

1000 Ft

Egyesületi Tag Szenior

2 bot 3 horog/bot

800 Ft

Egyesületi Tag Ifi

1 bot 1 horog/bot

500 Ft

Egyesületi Tag Gyermek

1 bot 

INGYENES

Családi Kategória* családtagonként családtagonként
 

Családi Kategória


Idén másodszor is elindítjuk a családi kategóriát a versenyeinkben! A nevezési díj családtagonként számlálódik, tehát 1 horgászó felnőtt (1000 HUF) és egy horgászó gyermek (INGYENES) esetében 1000 HUF. A bevethető horgászkészségek is eszerint alakulnak! Csak az horgászhat a csapatban akinek érvényes állami horgászjegye van az adott évre. A segítő családtag csalizhat, keverhet etetőanyagot és szákolhat is. A kategóriát akkor indítjuk el, ha minimum 3 család leadja jelentkezését a versenyre! A családi kategóriában való nevezés feltétele, hogy legalább egy gyermek vagy ifjúsági horgász családtag legyen!

Nevezési módok


Az egyesület versenyeire nevezni személyesen az irodában, telefonon, vagy email-ban lehet. Nevezni és nevezési díjat befizetni a verseny napját megelőző 3. napig lehet. A díjak korosztályonként, 1-3 helyezési számokig, értékes kupák és tárgynyeremények. Idén egyesületi vándorkupát alapítunk, amelyet a két versenyen, együttesen legjobban szereplő egyesületi tag birtokolhat egy évig.  A vándorkupáért csak az egyesület tagjai, illetve a FELNŐTT kategória részvevői  versenyezhetnek!


VERSENYSZABÁLYZAT


Bármely fogható halfaj mérlegelhető! * 6 kg vagy afeletti kifogott halat azonnal mérlegelünk, majd visszaengedünk! * Minden szabályos végszerelék engedélyezett! * A halakat mérlegelésig minimum 2m-es haltartó szákban kell életben tartani! * Elpusztult példány nem számítható be a mérlegbe! * Gyermek horgász részvételének esetén egy fő felnőtt (szülő) kötelező jelenléte a feltétel! * Etetni csak csúzlival és etetőkosárral engedélyezett! * Mindenki csak a saját szektorában horgászhat! * A verseny kezdetét és végét dudaszó jelzi! * Csali és etetőanyag limit nincs!* A szabályokat be nem tartó versenyzőt a bíró kizárhatja!***


06:30 - 07:00 GYÜLEKEZŐ Regisztráció
Gyülekező, folyamatos regisztráció a versenybíróknál. Aláírással elfogadja nevező a versenyszabályzatot. Belegyezését adhatja hogy kép illetve videóanyag készülhessen róla. Ellenőrzésre le kell adni horgász igazolványát a víztározó halőrének. Amint a regisztráció megvolt mindenki átfáradhat a kiszolgáló pulthoz, ahol kávé, tea, és üdítő is fogyasztható. ÉRKEZÉS 06:45-RE KÖTELEZŐ!


07:00 - 07:30 Megnyitó-Sorsolás
Remélhetőleg mindenki időben, épségben megérkezik. A regisztráció után megnyitjuk a versenyt, köszöntjük a versenyzőket, meghívott vendégeket. Röviden ismertetjük a versenyszabályzat legfontosabb pontjait, a versenynap menetét. Mindezek után a sorsolás következik. A sorsolási számokat 2 nevező ellenőrizni majd. A rajthelyek kihúzása után elkezdődhet a rajthelyek elfoglalása.

07:30 Helyfoglalás


08:30 Verseny kezdete [1.dudaszó]


13:25 Verseny vége 5 perc múlva [2.dudaszó]


13:30 Verseny lefújása [3.dudaszó 3x egymás utáni]


13:35 Mérlegelés

14:15-től EBÉD


15:00 Eredményhirdetés

A mérlegelés végeztével mindenki elkezdheti összepakolni felszerelését. A gyülekező helyen már mindenkit várni fog az ebéd. Miután mindenki jól lakott elkezdődik az eredményhirdetés. Az eredmények kihirdetése és díjak átadása után az egyesület elnöke zárja le az egyesületi évadnyitó kupát!


Forrás: RATOHE VHB
Kép: magánarchivum
Elérhetőség: info@ratohe.hu