Hírek

TUBERTINI FEEDER KUPA 2015 - CSEH GYŐZELEM

TUBERTINI FEEDER KUPA 2015 - CSEH GYŐZELEM

Általános 2015.04.12  12:14 1706 Megtekintés

A verseny 2015. április 11-12. szombaton és vasárnap került megrendezésre. Ez a verseny kifejezetten a feeder technika űzőinek lett meghirdetve, idén 5. alkalommal. Mind a két nap, egy-egy forduló zajlik le. Minden forduló 5 órás. A verseny az ORSZÁGOS FEEDER VERSENYSZABÁLYZAT szerint kerül megszervezésre. 

Nézzük hát kik nyerték meg a két forduló alapján, összetettben az első három helyért járó értékes kupa és tárgynyereményeket! A versenypályát több szektorra osztják fel. Minden szektorban maguk a horgászok sorsolják ki, hol foglalnak majd helyet. Minden szektor egy külön verseny is egyben. Itt is az a cél hogy minél jobb eredményt érjenek el. A szektorok számától függően, így a versenyben 4-5 olyan horgász is lesz aki megnyert egy-egy szektort. Akkor ki lesz az első? Aki közülük súlyban a legtöbbet fogta! Egy forduló esetén így dől el az abszolút első-második- és harmadik hely. Két forduló összesített eredményei úgy alakulnak, hogy a szektorok első helyezettjei 1 pontot, a második kettőt s így tovább a végéig kapnak pontokat A verseny győztese az lesz, akinek a két forduló után a legkevesebb pontja van.

A gyakorlatban tehát, ha egy versenyző mindkét nap megnyeri szektorát akkor két ponttal Ő lehet a nyertes. DE! Más is nyerhet ugyanígy a szektoraiban. Ekkor ugyancsak a fogott hal súlya dönt közöttük. Ha a fogott súly is megegyezik, akkor a fordulók során elért eredményeik alapján dől el az első hely. Egy professzionális verseny így zajlik. S ez még csak a felszín!

Az V. Tubertini Feeder Kupa győztesei

NÉV TEAM 1.ford 2.ford Ö.pont HELY.
Maťák Martin   5820 g 14480 g 2 pont 1,
Sivák Mátyás WalterLand Feeder Team 7220 g 8500 g 2 pont 2.
Ladányi Béla Lantos Mix-Nevis Feeder Team 10430 g 13600 g 3 pont 3.

A táblázatból immár látható hogy a cseh Maťák Martin nyerte a feeder kupát. 7 ország 145 versenyzője közül fogott a legjobban a hétvége két fordulóján. Mindkét nap megnyerte a szektorát, ahol Sivák Matyi is, ám közülük többet Martin fogott a fordulók során.  Gratulálunk a résztvevőknek!

Ha Ön is kedvet kapott a versenyzéshez kövesse a ranglista versenyek hivatalos oldalát a horgaszklub.eu-t, ahol sorra minden verseny kiírása megtalálható. Itt a  Tubertni Feeder Kupa pillanatait, a megörökített képek segítségével is lekövetheti. 

 

 

Tubertini Feeder Kupa 2015 díjátadó. :)

Posted by www.horgaszklub.eu on 2015. április 15.

 


A horgász versenysport első számú hírportálja

 


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu