Hírek

4. Team Rakaca Feeder Kupa - Versenyzői tájékoztató

4. Team Rakaca Feeder Kupa - Versenyzői tájékoztató

Ajánlók, kiírások, hirdetmények 2018.06.01  11:42 1295 Megtekintés

Tisztelt Versenyzőink!

Az idei évben is kiírásra került a Team Rakaca Feeder Kupa, mely 2018. június 17-én kerül megrendezésre. Amennyiben kedvet kaptál a versenyhez, ne habozz add le a nevezésed felszabadult pár szabad hely, illetve tartaléklistáról is van esély bekerülni. A nevezést http://www.ratohe.hu/online felületen lehet leadni.

A nevezési határidő: 2017.06.10. 24:00 (a nevezési díj beérkezésének határideje), az a versenyző aki regisztrált és nem fizette be a nevezési díjat kérem rendezze határidőig, ha megtörtént a nevezési díj befizetése kérem jelezzétek felénk a lenti elérhetőségek egyikén! Amennyiben valami közbejött s nem tudsz részt venni a versenyen, jelezd ne vedd el más versenyzők elől a lehetőséget.

Technikai információ a versenyhez: 
Edzési lehetőség június 13-15 között (szerda-csütörtök-péntek) napijegy ellenében, 8h-tól 16h-ig lehetséges, a szombati napi „kötelező” edzés díjmentes a regisztrált versenyzőknek.

A kötelező edzésen haltartó használata tilos!

Amennyiben az adott versenyző nem tud részt venni a szombati kötelező edzésnapon kérem jelezze a szervezők felé úgy gondoskodunk a kimaradt szektor feletetéséről.
Az edzésnapokra napijegyet az alábbi jegyforgalmazóknál lehet megvásárolni: www.ratohe.hu/jegyforgalmazok illetve a www.horgaszjegy.huinternetes felületen már online is elérhetőek a napjegyek. Érdemes időben gondosodni a jegyvásárlásról!

Élőcsali (pinki, csonti, szúnyog) beszerzés tekintetében a Sporigo horgászboltot (Miskolc, Szilágyi Dezső u. 9. Tel.: 06 46 780 280 ) tudjuk ajánlani. A szúnyogrendelést hét elején le kell adni (hétfő) és csütörtökön, pénteken lehet átvenni az üzletben. Nagyobb mennyiségű élőcsali esetében érdemes előre jelezni, s elrakatni.

A távolabbról érkezőknek szállás tekintetében az egyesület honlapján tudtok tájékozódni az alábbi linken: http://www.ratohe.hu/szallasBármi kérdésetek, észrevételetek van nyugodtan keressetek állunk rendelkezésetekre.Sikeres felkészülést kívánok, hamarosan találkozunk a Tündérek-völgyében a Rakaca-víztározó partján! 

Sporttársi üdvözlettel: az egyesület versenybizottsága 
e-mail: feeder@ratohe.hu


Forrás:
Kép:
Elérhetőség: info@ratohe.hu